18 karaat gouden ringen

18 karaat gouden ringen

18 karaat gouden ringen zijn zeer exclusief vanwege het hoge gehalte van 75% zuiver goud in de legering waarmee de ringen worden gemaakt. In de ring wordt dat aangeduid met het 750 symbool. Het hoge goudgehalte is uiteraard van invloed op de waarde van het sieraad. Puur goud is echter te zacht om sieraden van te maken. Vandaar dat legeringen worden gebruikt met palladium, koper en zilver om het sieraad hard te maken en daarmee aanmerkelijk minder gevoelig voor beschadiging. Wij hebben fonkelende18 karaat gouden ringen van Rauschmayer in onze collectie opgenomen die elke vrouw laten stralen bij elke gelegenheid en vrijwel gegarandeerd bij een huwelijksaanzoek.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
  • Thuiswinkel waarborg
  • Gratis graveren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL > € 50, in België > € 100
  • Gratis achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17.00 besteld en indien op voorraad, zelfde dag verzonden
  • Ruilen of retour tot 30 dagen na verzending

Ringen van 18 karaat goud

18 karaat gouden ringen geven elke vrouw een schitterend gevoel. De ringen worden geregeld aangeschaft als verlovings- en aanzoekring, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ze staan elke vrouw geweldig. Laat je betoveren door de meest sprankelende 18 karaat gouden ringen. Je herkent het goudgehalte aan het 750 symbool in de ring.

Bestel je 18 karaat gouden ring online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Hou rekening met een levertijd van 3 à 5 werkdagen.

GEEF je EEN 18 KARAAT gouden RING CADEAU?

Wil je de 18 karaat gouden ring cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak de ring dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Fantastisch om te geven, geweldig om te krijgen! 

18 KARAAT GOUD RINGEN in HILVERSUM

Onze collectie 18 karaat goud ringen kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Daar kunnen we je ook persoonlijk adviseren. Je kunt de ring daar eventueel ook laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!