Solar horloges

Solar horloges

Een Solar horloge laadt op door lichtenergie. Dit licht kan van de zon komen maar ook van kunstmatig licht gaat het horloge lopen. Erg handig want hierdoor is er geen batterij nodig. Ligt hij een tijdje in de kast? Geen probleem; overtollige energie wordt namelijk gewoon bewaard. Ideaal toch? Solar horloges zijn voor iedereen leuk maar zeker leuk om als persoonlijk duurzaam cadeau te geven bijvoorbeeld met gratis tekstgravure in jouw lettertype naar voorkeur en evt. een betekenisvol symbool (♡).

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

49 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

49 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Horloges met solar techniek

Het grote voordeel van een solar horloge is dat er geen batterijen nodig zijn, net als bij automatische en handopwinder horloges. Door zonnecellen die zich in de wijzerplaat bevinden wordt licht verzameld. Zowel zonlicht als kunstmatig licht zorgt ervoor dat het horloge energie opwekt en gaat lopen. Is het milieu belangrijk voor jou? Dan is een solar horloge echt iets voor jou! 
We hebben solar horloges van diverse bekende merken als Pulsar, Seiko en Casio G-shock. Bestel je solar horloge online in onze webshop, meld je vooraf aan met je account om 5% spaarbonus te ontvangen die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden. Wij leveren elk horloge in originele leveranciersverpakking met minimaal 2 jaar garantie. 

Geef je een solar horloge cadeau?

Wil je een solar horloge cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het solar horloge dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen.

Solar horloges in Hilversum

Solar horloges kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek horloge te bezichtigen en te kopen, check dan op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je het horloge in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt het ook laten graveren en op maat laten maken. We pakken het in fraaie cadeauverpakking in. Ook in onze winkel kennen we een bonussysteem, dus kom gerust langs!

Scroll to top