Oud goud

OUD GOUD

Onder oud goud verstaan we gouden sieraden die al lang niet meer worden gedragen en die ook geen emotionele waarde meer vertegenwoordigen voor de bezitter daarvan. Die sieraden zijn bij ons geld waard en kun je gebruiken om nieuwe sieraden of horloges van te betalen in onze winkel. Wij geven geen contant geld voor oude sieraden. Maar het geld dat je ervoor krijgt hoef je ook niet in één keer bij ons uit te geven. Voor een restant bedrag ontvang je een cadeaubon.

WAT WIJ ERMEE DOEN

Wat doen wij met het oud goud? Sieraden van oud goud laten wij bij gespecialiseerde handelaren omsmelten, zodat er weer nieuwe sieraden van gemaakt kunnen worden. Dat is duurzaam en dat spreekt ons aan. We ontvangen bij de handelaren dezelfde dagprijs als die we vergoeden. We vinden het vooral een prettige service voor onze klanten. Jij kunt er immers weer iets nieuws voor kopen, zonder dat het je daar geld voor hoeft te betalen!

HOE HET WERKT

Heb je gouden sieraden in de kast liggen waar je eigenlijk niets mee doet? Een enkele oorbel, een kapot sieraad wat niet meer te maken is of gewoon een sieraad waar je op uitgekeken bent? Kom dan langs in onze winkel. Wij geven direct een prijsopgaaf die voornamelijk gebaseerd is op:

  • het gewicht van het sieraad;
  • het aantal karaat goud;
  • de goudprijs van dat moment.

We hebben al veel klanten erg blij kunnen maken met deze service. Dat kan echter niet online. Ben jij benieuwd naar de waarde van je oude goud? Kom dan eens langs in onze winkel in Hilversum.

Scroll to top