Aller Spanninga Trouwringen

Aller Spanninga Trouwringen

Aller Spanninga maakt al sinds 1863 de meest fraaie trouwringen van toonaangevend design in exclusieve kwaliteit. Dit enige Nederlandse ringenatelier levert maatwerk voor klanten, steeds met oog voor trends, mode en innovatie. Met liefde in het vak ontwerpt en fabriceert Aller Spanninga topproducten. Kom naar onze winkel om de Aller Spanninga ringen voor jullie huwelijk samen te stellen. Of doe dat zelf online via de configurator van Aller Spanninga.

Oriënteren

Elke trouwring kan bij Aller Spanninga individueel worden aangepast naargelang de technische haalbaarheid. De trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende legeringen en bewerkingen, of het nu geelgoud of platina is, breder of smaller, dikker of een steen meer. Bij elke aanpassing zie je het effect op de prijs. Bij Aller Spanninga stel je dus zelf jullie individuele ringen samen, waarna wij ze voor jullie kunnen bestellen. Uiteraard kunnen we jullie daarbij ook adviseren in onze winkel in Hilversum. Klik op meer informatie voor inzicht in alle stappen van het bestelproces bij Treasure Juwelier.

ophalen-duplicate-1073
genieten-duplicate-1074
Inspiratie: geelgouden trouwringen

Inspiratie: geelgouden trouwringen

Geelgouden trouwringen belichamen de eeuwige liefde. Met geelgouden trouwringen van Aller Spanninga onderstreep je zielsverwantschap voor nu en eeuwig. Ambachtelijke geelgouden trouwringen blijven - net als ware liefde - voor altijd mooi. Omdat puur goud te zacht is, wordt het vaak gemengd met zilver of koper om het harder te maken. Deze vermenging van metalen wordt een legering genoemd. Aller Spanninga fabriceert schitterende geelgouden trouwringen in prachtige designs van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk hier de geelgouden trouwringen van Aller Spanninga.

Inspiratie: witgouden trouwringen

Inspiratie: witgouden trouwringen

Witgouden trouwringen zijn het ideale symbool om de verbondenheid tussen jullie tweeën te benadrukken. In de grote collectie witgouden trouwringen van Aller Spanninga, vind je altijd de trouwringen die jullie liefde perfect weergeven. Witgoud lijkt soms erg op platina en zilver. De witte kleur ontstaat door een legering te maken van goud, zilver, koper en palladium. Dit geeft witgouden trouwringen die mooie kleur. Bekijk hier de witgouden trouwringen van Aller Spanninga.

Inspiratie: meerkleurige trouwringen

Inspiratie: meerkleurige trouwringen

Meerkleurige trouwringen fleuren iedere trouwdag extra op. De meerkleurige trouwringen van Aller Spanninga zijn ambachtelijk gemaakt en symboliseren zowel eenheid als eigenheid. Meerkleurige trouwringen passen bij kleurrijke mensen. Omdat de ringen uit meerdere materialen en kleuren bestaan, passen ze moeiteloos bij andere sieraden en outfits. Het maakt meerkleurige trouwringen daarmee nog populairder. Bij meerkleurige ringen met diamanten geeft het een heel mooi effect om één kleur glanzend te maken en één kleur een gematteerde look te geven. Zo komen de kleuren nog mooier uit! Bekijk hier de meerkleurige ringen van Aller Spanninga.

Inspiratie: zilveren trouwringen

Inspiratie: zilveren trouwringen

Als je gaat trouwen, bekijk dan ook eens deze zilveren trouwringen. Zilver is volgens de oudheid een koninklijk edelmetaal. Zilver staat bovendien voor visie, een vooruitziende blik en doorzettingsvermogen. De populariteit van zilveren trouwringen is de laatste jaren enorm sterk toegenomen. Wist je dat zilver in zijn puurste vorm, net als puur goud, te zacht is om in trouwringen te gebruiken? Daarom wordt koper aan het zilver toegevoegd om het sterker te maken. Bekijk hier de zilveren trouwringen van Aller Spanninga.

Configureer nu gemakkelijk je eigen Aller Spanninga ringen

Ontwerp jullie eigen trouwringen en kies jullie eigen ontwerp, legering, kleur, afwerking, vorm, breedte en dikte en diamanten. Heb je hulp nodig bij het configureren, kom dan gerust bij ons langs. Het beste is om daar een afspraak voor te plannen, zodat we bij jullie komst voldoende aandacht aan jullie kunnen besteden. Vanaf de website van Aller Spanninga kun je de specificaties van jullie trouwringen naar ons toesturen. Als we de maten van jullie ringen weten, kunnen wij ze voor jullie bestellen.

Scroll to top