Elektrische horloges

Elektrische horloges

Elektrische horloges zoals smartwatches hebben uiteraard een batterij, maar ze moeten anders dan kinetische (beweging) of solar horloges (zonlicht) worden opgeladen met elektriciteit. De batterijen hebben wat meer vermogen dan bij een gewoon horloge, aangezien smartwatches veel meer energie verbruiken dan een gewoon horloge. Je laadt een elektrisch horloge op met een oplader in een stopcontact, via een USB-poort aan je laptop en soms draadloos. Wel net zo handig als je veel gebruik wilt maken van alle functies die een smartwatch te bieden heeft.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Horloges met elektrische techniek

Horloges met elektrische techniek zijn via bluetooth met je smartphone verbonden. Daardoor ontvang je op het horloge meldingen wanneer je bijvoorbeeld een mail of bericht ontvangt of zie je door wie je gebeld wordt. Elektrische horloges bevatten daarvoor een accu met relatief veel vermogen, die regelmatig opgeladen moeten worden, net als je mobiele telefoon. De bijgeleverde oplader plaats je in het stopcontact en bevestig je aan het horloge, vaak door middel van een magneet. Er zijn ook elektrische horloges die je draadloos kunt opladen. Wat heeft jouw voorkeur? Maar let wel op: net als alle elektrische apparatuur kunnen ze slecht tegen water!

Zoek je een smartwatch die makkelijk kan worden opgeladen? Wij hebben een aantal fraaie elektrische horloges in ons assortiment opgenomen die we leveren in originele leveranciersverpakking met 2 jaar garantie. Bestel je elektrische horloge online in onze webshop, meld je vooraf aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden.

Geef je een elektrisch horloge cadeau?

Wil je een elektrische horloge cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het  horloge dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen.

Elektrische horloges Hilversum

Onze elektrische horloges kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek horloge te bezichtigen en te kopen, check dan wel eerst even op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je het horloge in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt het ook laten graveren en op maat laten maken. We pakken het in fraaie cadeauverpakking in. Ook in onze winkel kennen we een bonussysteem, dus kom gerust langs!

Scroll to top