Seiko horloges

Seiko horloges

Seiko horloges zijn gemaakt van de beste materialen en kennen een afwerking van uitzonderlijk hoog niveau wat bijdraagt aan een hoog draagcomfort. Dat Seiko 'Dedicated to perfection' is zie je ook terug in de verfijnde techniek maar ook in de designs van de elegante en prestigieuze horloges. Dat wij 'Dedicated to Seiko' zijn blijkt wel uit de erkenning door Seiko van Treasure Juwelier als Seiko Premium dealer. Welk Seiko horloge past perfect bij jou? Ook leuk om als persoonlijk cadeau te geven, bijv. met gratis tekstgravure in jouw lettertype naar voorkeur en evt. een betekenisvol symbool (♡). Op deze pagina tonen we het reguliere Seiko aanbod. Klik op de betreffende link als je op zoek bent naar de specifieke modellen van Seiko Astron, Premier, Presage, Prospex en 5 Sports.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

222 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

222 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Horloges van Seiko

De grote kracht van Seiko horloges ligt in de wil en het vermogen van het bedrijf om alle componenten van een horloge zelf te fabriceren en te perfectioneren. De afgelopen 130 jaar is dan ook geen decennium voorbij gegaan waarin het Japanse Seiko niet verraste met een baanbrekende vinding. Seiko is daadwerkelijk ‘Dedicated to perfection’. Zo was Seiko het eerste merk dat het kwartshorloge op grote schaal produceerde. En Seiko blijft gericht op innovatie en verfijning met de ambitie om zich te onderscheiden met hoogwaardige elegante en prestigieuze horloges. Seiko gebruikt de beste materialen en de afwerking van horloges is van uitzonderlijk hoog niveau. De horloges zijn v erkrijgbaar in verschillende technieken uurwerken zoals Kinetic, Automaat, Quartz en Solar.
Treasure Juwelier is officieel Seiko Premium dealer. Zowel voor dames als voor heren hebben wij een compleet aanbod uit de basis collectie van Seiko, maar ook uit de Sportura, Velatura, Prospex en Premier collecties. Ben jij ook Dedicated to Perfection? Kijk en bestel, en wij leveren het horloge perfect bij je af in originele leveranciersverpakking en met 2 jaar garantie. Bestel je Seiko horloge online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden.

Geef je een Seiko horloge cadeau?

Wil je het Seiko horloge cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het Seiko horloge dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

Seiko horloges Hilversum

Seiko horloges kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek horloge te bezichtigen en te kopen, check dan wel eerst even op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je het horloge in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt het daar ook laten graveren en op maat laten maken. We pakken het in fraaie cadeauverpakking in. Ook in onze winkel kennen we een bonussysteem, dus kom gerust langs!

Scroll to top