Zilveren gedenksieraden

Zilveren gedenksieraden

Zilveren gedenksieraden zijn geweldigesieraden om een dierbare persoon of dier bij je te dragen en te laten zien hoeveel die nog steeds voor je betekent. De memorabele zilveren gedenksieraden worden ontworpen voor zowel dames als heren. Alle zilveren gedenksieraden in ons assortiment zijn van het merk See You Memorial Jewelry. De zilveren gedenksieraden zijn voornamlijk verkrijgbaar in de vorm van hangers en ringen, maar we hebben ook een aantal prachtige zilveren oorbellen, armbanden en kettingen. Verschillende zilveren gedenksieraden zijn te voorzien van een lasergravure, waarmee je jouw gevoel bij je dierbare extra kunt laten spreken. Zoek in onze webshop naar jouw voorkeursmodel en kom naar onze winkel voor persoonlijk advies en service op maat!

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

224 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

224 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gedenksieraden van 925 zilver sterling

Met een zilveren gedenksieraad draag je op subtiele wijze jouw dierbare bij je. Daarbij laat je in een fraaie echt zilveren vorm zien dat jouw dierbare onderdeel blijft uitmaken van jouw leven. Wij zijn dealer van See You die de sieraden op bestelling maken. In het geval van een overleden dierbare kan de as daarvan worden verwerkt in een mengsel van hard. Afhankelijk van het sieraad kun je de as soms ook zelf toevoegen als je dat wilt, maar wij kunnen dat ook voor je doen. Hou rekening met een levertijd van 1 à 2 weken. De zilveren gedenksieraden worden geleverd met een certificaat van echtheid.

Bestel je zilveren gedenksieraad online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Maar wellicht is het beter om je online goed te oriënteren op de mogelijke modellen en om vervolgens naar onze winkel te komen voor persoonlijk advies en service op maat.

Een zilveren gedenksieraad cadeau geven

Wil je een zilveren gedenksieraad cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het sieraad dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

Zilveren gedenksieraden in Hilversum

Zilveren gedenksieraden kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Als je op zoek bent naar een assieraad kun je meteen wat as meenemen, die later wordt verwerkt in jouw sieraad. Je kunt je zilveren gedenksieraad eventueel laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top