Historie


Ontstaan en de eerste jaren

De historie van Treasure Juwelier begint in 1988. In oktober van dat jaar is in winkelcentrum het Hilvertshof in Hilversum een juwelier gestart met de naam Twinkle, wat aan het eind van de vorige eeuw een opkomende keten juwelierszaken was. Sinds de opening in 1988 ligt de focus al op het aanbieden van een compleet en betoverend assortiment betaalbare horloges en sieraden van bekende merken van een uitstekende kwaliteit, die worden geleverd met een hoog serviceniveau. Ondanks vele veranderingen in de afgelopen 25 jaar is die drijfveer altijd gebleven. De winkel is in 1994 in handen gekomen van de huidige eigenaar die de formule heeft voortgezet. Toen de franchiseformule stopte in 2002 is het bedrijf, dat toen nog gevestigd was tegenover de Bart Smit in het Hilvertshof, zelfstandig doorgegaan. In 2004 is de naam na een prijsvraag onder klanten gewijzigd in Treasure Juwelier. In 2008 is de winkel verhuisd naar de V&D passage, die toen nog bestond op de 1e verdieping van het Hilvertshof. Op 11 maart 2017 is Treasure Juwelier verhuisd naar de begane grond in het gemoderniseerde Hilversthof met een fraaie, nieuwe inrichting. Naast gerenommeerde en modieuze horloge- en sieraadmerken zoals Seiko, Garmin, BOSS, Tommy Hilfiger, Jackie, Swarovski en Zinzi bieden we daar een eigen Treasure Collection aan met schitterende gouden, zilveren en briljant sieraden. 

Digitale tijdperk

Sinds het begin van deze eeuw is Treasure Juwelier actief in de digitale wereld. In 2004 is de eerste website gestart, die in 2009 is opgevolgd door een webshop. In 2014 is de webshop geheel vernieuwd en vervangen door een moderne webshop met veel meer zoekmogelijkheden, functionaliteit en relevante en leuke informatie. In het voorjaar van 2018 is die echter ook alweer vervangen door een platform waarvan we hopen dat die nog meer in de smaak valt bij onze bezoekers.

In de digitale/virtuele wereld willen we ook zo toegankelijk mogelijk zijn voor onze klanten. Om die reden is Treasure Juwelier sinds 2012 actief op Facebook. Daarna zijn we actief geworden op Instagram. Het blijft natuurlijk leuk om in onze winkel in Hilversum te kijken en te ervaren hoe producten er in het echt uitzien en aanvoelen. Maar als je niet in die gelegenheid bent, kun je onze producten ook thuis vanuit je huiskamer bekijken en bestellen en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen. Waarbij wij uiteraard de zorg betrachten bij het afwikkelen van je bestelling, alsof je bij ons in de winkel staat. 

Vooruitblik

Ook de komende jaren blijven wij op zoek naar manieren om onze service te verbeteren en uiteraard naar leuke nieuwe merken. Wij vinden het prettig dat we daarbij een hoog serviceniveau kunnen blijven bieden zonder onnodige hoge kosten in rekening te brengen voor onze klanten. Het vervangen van een batterij kan vrijwel nergens goedkoper dan bij ons, we graveren veel producten gratis en ook het schieten van gaatjes is bij ons goedkoop. Kortom, ook in de toekomst kun je bij Treasure Juwelier aangenaam worden verrast!

Scroll to top