Smartwatch

Smartwatch

Een smartwatch is meer smart dan watch. Uitermate geschikt voor als je wilt laten zien dat je connected wilt zijn in dit digitale tijdperk. Naast de uitgebreide functies kun je kiezen uit verschillende (digitale) wijzerplaten, waardoor je steeds anders voor de dag kunt komen. Leuk voor jezelf of om als persoonlijk cadeau te geven met een gratis tekstgravure in jouw lettertype naar voorkeur en evt. een betekenisvol symbool (♡).

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

38 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

38 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Smartwatches

Smartwatches hebben we van Garmin. Ons aanbod is niet heel breed, maar we hebben juist vaak modellen die exclusief via juweliers worden geleverd. Dat maakt ze exclusief.

Bestel je smartwatch online in onze webshop, meld je vooraf aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden.

Geef je een smartwatch cadeau?

Wil je een smartwatch cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak de smartwatch dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

Smartwatches in Hilversum

De smartwatches in onze collectie kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek horloge te bezichtigen en te kopen, check dan op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je de smartwatch in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt het ook laten graveren en op maat laten maken. We pakken het in fraaie cadeauverpakking in. Ook in onze winkel kennen we een bonussysteem, dus kom gerust langs!

Scroll to top