Rauschmayer trouwringen

Rauschmayer trouwringen

Sinds 1963 ontwikkelt en produceert de trouwringfabriek Rauschmayer hoogwaardige ringen. Het typische kwaliteitskenmerk van Rauschmayer zijn twee geluksduiven in reliëf, die staan voor vrede en welzijn, voor liefde, geluk en loyaliteit. Rauschmayer wil dit gevoel van verbondenheid herdenken  en graveert daarom sinds de oorsprong van het bedrijf het symbool van de twee duiven in elke trouwring. Rauschmayer fabriceert alleen individuele trouwringen op maat, die bij een juwelier zijn besteld.

Oriënteren

Gaan jullie voor klassieke trouwringen? Of liever wat opvallends? Met of zonder briljant? Of vinden jullie fairtrade belangrijk? Elke trouwring kan bij Rauschmayer individueel worden ontworpen, naar gelang van de technische haalbaarheid. Alle ringen zijn dan ook verkrijgbaar in alle legeringen en bewerkingen, of het nu geelgoud of platina is, breder of smaller, dikker of een steen meer. Met de configurator van Rauschmayer stel je zelf jullie eigen trouwringen naar eigen wens samen, waarna wij ze voor jullie kunnen bestellen. Uiteraard kun je bij ons terecht over advies, om trouwringen in het echt te bekijken en te ervaren hoe een specifieke ringmaat past. Voordat jullie zelf gaan configuren raden wij jullie aan om eerst inspiratie op te doen om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

ophalen-duplicate-1065
genieten-duplicate-1066
Inspiratie: klassieke trouwringen

Inspiratie: klassieke trouwringen

Tijdloze vormen en eenvoudige elegantie - dat is de basis van deze serie Rauschmayer trouwringen. Jullie ringen moeten immers niet alleen een leven lang aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, jullie moeten er net zo lang plezier aan beleven. De heldere lijnen en de subtiele designelementen kenmerken deze klassieke trouwringmodellen. Maar zonder ooit te vervelen. Bekijk hier ter inspiratie de klassieke trouwringen van Rauschmayer.

Inspiratie: design trouwringen

Inspiratie: design trouwringen

Fijne schitteringen, opvallende designvoegen, verschillende soorten zettingen en het mengsel van verschillende legeringen en kleuren, de verscheidenheid aan ontwerpen is voor Rauschmayer net zo grenzeloos als de eisen van hun klanten. Ook voor fijnproevers heeft Rauschmayer een paar trouwringen die perfect bij jullie passen! Bekijk hier ter inspiratie de design trouwringen van Rauschmayer.

Inspiratie: fairtrade trouwringen

Inspiratie: fairtrade trouwringen

Rauschmayer gebruikt alleen gerecycled goud dat ecologisch en volgens gecertificeerde normen is verkregen. Maar met Fairtrade goud steun je de lokale mijn werkers en hun gemeenschappen. Daarbij garandeert Rauschmayer dat er geen bloeddiamanten worden gebruikt, alleen diamanten van legitieme bronnen en van conflictvrije oorsprong. Met de Green Line trouwringen van Rauschmayer sprankelen jullie in allerlei opzichten. Bekijk hier de fairtrade trouwringen van Rauschmayer.

Inspiratie: briljant trouwringen

Inspiratie: briljant trouwringen

Diamant symboliseert duurzaamheid en eeuwigheid. Maar ook elegantie, omdat geen enkele andere edelsteen zoveel licht reflecteert of zo intens schittert. Trouwringen met diamanten zijn dan ook altijd erg populair. Of het nu gaat om een enkele fonkelende steen of een samenspel van kleine en grote diamanten, of het nu fijn op een rij is of in subtiele gebogen lijnen: trouwringen met diamanten zijn de meest populaire modellen. Bekijk hier de trouwringen met briljant van Rauschmayer.

Stel nu gemakkelijk jullie eigen Rauschmayer trouwringen samen. Advies nodig? Kom langs in onze winkel

Ontwerp jullie eigen trouwringen en kies jullie eigen ontwerp, legering, kleur, afwerking, vorm, breedte en dikte en diamanten. Heb je hulp nodig bij het configureren, kom dan gerust bij ons langs. Het beste is om daar een afspraak voor te plannen, zodat we bij jullie komst voldoende aandacht aan jullie kunnen besteden. Vanaf de website van Rauschmayer kun je de specificaties van jullie trouwringen naar ons toesturen of even opschrijven. Als we de maten van jullie ringen weten, kunnen wij ze voor jullie bestellen.

Scroll to top