Klantreviews

Klanten blij maken met onze sieraden, horloges en service. Dat is wat we beogen! Ongeacht of je onze winkel of onze webshop bezoekt. In alle gevallen streven we naar minimaal een aangename beleving.

Om vast te kunnen stellen in hoeverre we dat streven waarmaken ontvangen we graag feedback van onze klanten. Daarmee kunnen we blijven werken aan een zo optimaal mogelijke klantbeleving. Daarnaast vinden we het belangrijk om daar transparant over te zijn.
Klantreviews en -feedback zijn voor ons dan ook zeer belangrijk. Die vergaren we op verschillende manieren:

  • Voor online klanten gebruiken we voornamelijk Kiyoh.
  • Voor de feedback van klanten in onze winkel gebruiken we voornamelijk Google.

Kiyoh

De meest betrouwbare partij die informatie verstrekt over de ervaring van onze online klanten is Kiyoh. Zij verzamelen als onafhankelijke partij op systematische wijze reviews van geverifieerde klanten, waarvan wij de resultaten laten zien bovenaan elke pagina in onze webshop.

Klanten die via onze webshop een horloge of sieraad bestellen krijgen ca. 1 à 2 weken na de levering een uitnodiging van Kiyoh om hun ervaring bij ons te beoordelen. De Kiyoh reviews zijn echt, wat wil zeggen dat Kiyoh alleen uitnodigingen voor een review uitstuurt naar klanten die ook daadwerkelijk iets bij ons hebben besteld. Daarbij zien zij erop toe dat een klant die in korte tijd achter elkaar iets bestelt, niet twee keer een beoordeling kan geven.

Overigens kun je ook bij een aankoop in de winkel op eigen initiatief een beoordeling plaatsen via Kiyoh.

Klik hier om te vernemen hoe we presteren volgens Kiyoh.
Klik hier als je meer te weten wilt komen over de Kiyoh werkwijze en hun beleid.

Google

Als klant in de winkel kun je ook bij Google terecht voor een review over je ervaring bij Treasure Juwelier. Dat gebeurt echter niet systematisch of op uitnodiging, maar op eigen initiatief. 

We zijn blij dat klanten dat op eigen initiatief willen doen, omdat we ook daarvan weer kunnen leren. Maar ook omdat deze reviews onze potentiële bezoekers een indicatie geeft of een bezoek aan onze winkel voor hen de moeite waard zou kunnen zijn. De Google reviews geven echter geen compleet en volledig beeld:

  • Google zelf geeft aan dat ze de reviews niet kunnen verifiëren.
  • Het betreft slechts een zeer beperkt promillage van de bezoekers die uit zichzelf een review plaatst.
  • Het valt lang niet altijd te achterhalen of mensen ook daadwerkelijk iets bij ons hebben gekocht of dat ze überhaupt in onze winkel zijn geweest.


Klik hier om te vernemen hoe we presteren volgens Google.
Klik hier als je meer wilt weten over Google Klantreviews.

Scroll to top