Betaalmethode kiezen

 

Binnen onze webshop kennen we verschillende manieren van betalen. Alle manieren zijn gratis, gemakkelijk, veilig en betrouwbaar. Je maakt de keuze voor een betaalmethode bij de tweede stap van het bestelproces. Je kunt direct betalen via iDEAL, je creditcard, PayPal en enkele buitenlandse bankrekeningen, maar het kan ook via een overboeking of achteraf via Klarna. Wij maken gebruik van de diensten van MultiSafepay die de betalingen van onze webwinkel afhandelt.

 

1. iDeal

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Handig als je een bankrekening hebt bij een Nederlandse bank. Als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers hebt, kun je direct gebruik maken van iDEAL. Dat is vertrouwd, veilig en gemakkelijk.

Bij het betalen via iDEAL word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Daarna vraagt jouw bank om een aantal gegevens in te vullen en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Na je iDEAL betaling ontvang je van ons via de mail een factuur ter bevestiging daarvan. Als je was aangemeld met je account, krijg je ook nog een mail met een update over je bonuspunten.

 

2. Vertrouwd en veilig betalen met een buitenlandse bankrekening

Heb je een buitenlandse bankrekening, dan kun je vertrouwd en veilig betalen met:

  • Bancontact
  • KBC

Om met één van deze methodes te kunnen betalen heb je een cardnummer met vervaldatum nodig. Je wordt dan vanzelf geleid naar het betaalsysteem van je eigen bank. 

Na je betaling ontvang je van ons via de mail een factuur ter bevestiging daarvan. Als je was aangemeld met je account in onze webshop, krijg je ook nog een mail met een update over je bonuspunten.

 

3. Betalen met een credit card

In een veilige omgeving van onze partner MuliSafepay kun je in de webshop betalen met je creditcard van American Express, Visa en Mastercard: gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Wanneer je ervoor kiest om met een creditcard te betalen vragen we je om de volgende gegevens in te voeren:

  • Creditcardnummer
  • Vervaldatum (maand / jaartal)
  • CVC-code (verificatiecode)
  • Kaarthouder naam

Zodra deze informatie is ingevoerd klik je op de knop "Versturen" en vervolgens wordt jouw bestelling doorgegeven aan ons systeem. Je zult zowel een bevestiging zien van jouw bestelling op onze website als een email ontvangen waarin jouw bestelling bevestigd wordt. Je creditcard wordt belast op het moment van levering.

Alleen de bank heeft toegang tot je creditcardgegevens. Wij een elektronisch bericht of de bestelling kan worden uitgevoerd. Wanneer dit het geval is, krijgen wij de volgende gegevens:

  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Bestelde artikel(en)

Deze gegevens worden door ons vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld, zoals je kunt zien in ons privacy- en cookiebeleid

Na je creditcard betaling ontvang je van ons via de mail een factuur ter bevestiging daarvan. Als je was aangemeld met je account, krijg je ook nog een mail met een update over je bonuspunten

 

4. Betalen met giftcards

Met een Fashionchecque, een VVV Cadeaukaart of met VVV Cadeaubonnen kun je bij ons niet online betalen. Dat kan wel in onze winkel in Hilversum, zie de contactgegevens onderaan deze pagina.

 

5. Betalen via PayPal

Als je bij PayPal een account hebt kun je betalen met je emailadres en je wachtwoord. Makkelijker kan haast niet en het is toch veilig. Je bepaalt zelf hoe je betaalt, zoals vanaf je eigen PayPal-saldo. 

Na je PayPal betaling ontvang je van ons via de mail een factuur ter bevestiging daarvan. Als je was aangemeld met je account in onze webshop, krijg je ook nog een mail met een update over je bonuspunten.

 

6. Betalen met Maestro

Om te kunnen betalen via deze methode heb je een betaalkaart van Maestro nodig. Je kunt afrekenen door het kaartnummer, de naam van de kaarthouder en de vervaldatum in te te vullen. Vervolgens moet je ter verificatie een aantal gegevens invullen en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Na je Maestro betaling ontvang je van ons via de mail een factuur ter bevestiging daarvan. Als je was aangemeld met je account in onze webshop, krijg je ook nog een mail met een update over je bonuspunten.

 

7. Betalen via overboeking

Je kunt betalen door zelf geld naar ons over te boeken. Als je dat aanklikt bij jouw bestelling ontvang je van onze partner MultiSafepay een mail. Daarin staat het rekeningnummer vermeld waar je het bedrag naar kunt overmaken en de boekingscode die je daarbij moet gebruiken.

Nadat wij van MultiSafepay bericht hebben ontvangen over je betaling, ontvang je van ons via de mail een factuur ter bevestiging daarvan. Als je was aangemeld met je account in onze webshop, krijg je ook nog een mail met een update over je bonuspunten.

Let op: de verwerking van betalingen via overboeking kan 2 à 3 werkdagen met zich meebrengen. Pas daarna gaan wij over tot uitlevering.

 

8. Achteraf betalen via Klarna

Bij Treasure Juwelier kun je bedragen van minimaal € 10,-- ook achteraf betalen, dus na ontvangst van het door jou bestelde artikel. Dat kan veilig en gemakkelijk via onze partner Klarna. Het gebruik van Achteraf betalen is net als de andere betaalmethoden gratis bij Treasure Juwelier.

Klarna voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Bij een bestelling ontvang je per email een digitale acceptgiro van Klarna om het gekochte product(en) te betalen.

Wij hebben geen invloed op de hoogte van het bedrag dat je kunt afrekenen via Klarna. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna online een gegevenscontrole uit. Daarbij controleren ze je betaalgeschiedenis bij Klarna, de hoogte van het bedrag en eventueel externe informatie van een kredietbureau. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht je verzoek tot betaling met acceptgiro onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Bij vragen kun je altijd contact met Klarna opnemen. 

Als je met Klarna betaalt krijg je direct na je bestelling van ons een mail ter bevestiging dat we je bestelling hebben ontvangen. Daarna gaan wij over tot de verzending van je bestelling. Zodra wij via Klarna hebben vernomen dat je na de ontvangst daarvan het geld hebt overgemaakt, ontvang je via de mail een betaalbevestiging (factuur).

 

9. Betalen met Google Pay/Apple Pay

Apple Pay is een betaaldienst van Apple op onder andere de iPhone SE en iPhone 6 of hoger, Apple Watch en de nieuwere modellen van de iPad. Deze betaalmethode wordt in onze webshop alleen als betaaloptie getoond indien je apparaat er geschikt voor is en je Safari als webbrowser gebruikt. Met een account bij Apple koppel je de betaalpas van je bank aan Apple Pay. Voor elke betaling geef je akkoord met de vingerafdrukscanner, gezichtsherkenning of ontgrendelingscode van je telefoon.

Google Pay werkt op een soortgelijke manier. Die betaalmethode wordt echter alleen getoond als je apparaat daar geschikt voor is en je Chrome als webbrowser gebruikt. 

Na je betaling via Apple Pay of Google Pay ontvang je van ons via de mail een factuur ter bevestiging daarvan. Als je was aangemeld met je account in onze webshop, krijg je ook nog een mail met een update over je bonuspunten.

Scroll to top