Dameshorloges

Dameshorloges

Dames zien graag dat hun horloge goed aansluit bij hun levenststijl en outfit. Die wil nog weleens veranderen en daar spelen horlogemerken zoals Michael Kors, Fossil, Seiko, Swarovski en Cluse met hun stijlvolle modellen goed op in. Wij bieden je volop keus om bij de tijd te blijven. We hebben ook leuk aanbod scherp geprijsde modellen. Als persoonlijk cadeau is een dameshorloge leuk om te geven met een persoonlijke tekstgravure in jouw lettertype naar voorkeur en eventueel een betekenisvol (♡) symbool. Doen we graag en gratis voor je.

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 497

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 497

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Dameshorloge

Dameshorloges zijn zeer gewilde polssieraden, waar veel dames er niet genoeg van kunnen krijgen. We hebben dan ook een ruim aanbod van verschillende populaire merken met steeds andere typen designs, materialen en functies. Of je nu valt voor een glamour horloge, een horloge voor aledaags gebruik of een moderne smartwatch, er zit ongetwijfeld een geschikt model voor je bij. 

Bestel je dameshorloge online in onze webshop, meld je vooraf aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden.

Geef je een dameshorloge cadeau?

Wil je een dameshorloge cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het dameshorloge dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen, memorabel om te dragen. 

Dameshorloges in Hilversum

Onze collectie dameshorloges kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek horloge te bezichtigen en te kopen, check dan op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je het horloge in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt het horloge ook laten graveren en op maat laten maken. We pakken het in fraaie cadeauverpakking in. Ook in onze winkel kennen we een bonussysteem, dus kom gerust langs!

Scroll to top