Geelgouden gedenksieraden

Geelgouden gedenksieraden

Geelgouden gedenksieraden hebben we van See You Memorial Jewelry in de vorm van hangers, ringen, armbanden en kettingen. Het zijn allemaal prachtige tijdloze sieraden in 14 karaat goud, die soms verrijkt worden met een vingerafdruk van een dierbare, waarin as is verwerkt van een overleden dierbare in een mengsel van hars of die gevuld zijn met de as van een overleden dierbare.
Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

237 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

237 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gedenksieraden in geelgoud

Geelgouden gedenksieraden hebben we van See You Memorial Jewelry. Van See You zijn we officieel dealer, wat betekent dat je uitstekende service van ons mag verwachten bij deze producten.

Bestel je geelgouden gedenksieraad online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen.

Geef je een geelgouden gedenksieraad cadeau?

Wil je een geelgouden gedenksieraad cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het sieraad dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

Geelgouden gedenksieraden in Hilversum

Onze collectie geelgouden gedenksieraden kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Daar kunnen we je bovendien persoonlijke adviseren over de mogelijkheden. Je kunt eventueel wat as meenemen. Afhankelijk van het product vullen wij het sieraad met as, soms kun je het zelf doen, maar bij sommige producten gaat het as naar de leverancier die het vervolgens vult. Je kunt het sieraad eventueel laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top