Hanger met graveerplaat

Hanger met graveerplaat

Graveerplaat hangers zijn leuk voor jezelf en als cadeau leuk om te geven aan een ander. Een graveerplaatje is natuurlijk voornamelijk bedoeld om een naam op te graveren. Die kun je bij het bestellen opgeven in een lettertype dat jij het leukst vindt en eventueel met een leuke symbool gravure. Uiteraard kun je ook bij ons terecht als je er nog een leuke basis ketting bij zoekt.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

127 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

127 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Graveerplaatje

Graveerplaat hangers zijn natuurlijk voornamelijk bedoeld om een naam op te graveren. Erg leuk als cadeau voor jezelf, maar met een leuke gravure zeker ook voor een ander! Wij hebben in onze Treasure Collection een fraai aanbod betaalbare, stalen, zilveren en gouden graveerplaatjes in de meest gevraagde designs.

Bestel je graveerplaat hanger online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden.

Geef je een graveerplaat hanger cadeau?

Wil je de graveerplaat hanger cadeau geven? Maak de graveerplaat dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

Graveerplaat hangers in Hilversum

Onze collectie graveerplaat hangers kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifieke graveerplaat te bezichtigen en te kopen, check dan op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je de hanger in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt de graveerplaat daar ook laten graveren. En als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. Ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top