Zilverkleurige armbanden

Zilverkleurige armbanden

Zilverkleurige armbanden zijn en blijven populair bij zowel mannen als vrouwen in alle leeftijdscategorieën. Uiteraard kom je die kleur tegen bij zilveren armbanden, maar ook edelstalen armbanden en armbanden van witgoud zijn vaak overwegend zilverkleurig. We hebben een ruim aanbod schakel- en slavenarmbanden, maar ook veel zilverkleurige armbanden met andere fraaie designs van diverse merken.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

460 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

460 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Armbanden met zilverkleurige accenten

Zilverkleurige armbanden kun je vrijwel altijd en overal goed dragen. Juist omdat ze zo populair zijn hebben we een ruim aanbod zilverkleurige armbanden van verschillende merken en in onze Treasure Collection opgenomen. We hebben een gevarieerd aanbod met verschillende fraaie designs voor dames en heren in alle leeftijden.

We zijn officieel dealer van alle sieraadmerken op deze pagina. We leveren de armband met leveranciersgarantie in de originele leveranciersverpakking. Meld je bij je bestelling vooraf aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je bij je volgende bestelling direct als korting kunt inwisselen. 

GEEF JE EEN ZILVERKLEURIGE ARMBAND CADEAU?

Wil je een zilverkleurige armband cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak de armband dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen.

ZILVERKLEURIGE ARMBANDEN IN HILVERSUM

De hier getoonde zilverkleurige armbanden kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Met nog veel meer armbanden, sieraden en horloges! Overweeg je daar een specifieke armband te bezichtigen en te kopen, check dan op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je de armband in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt de armband eventueel laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom dus gerust langs!

Scroll to top