See You gedenksieraden

See You gedenksieraden

See You gedenksieraden zorgen voor een blijvende herinnering aan jouw dierbare. Dat kan iemand of een dier zijn die is overleden; het kan ook een persoon zijn die volop in het leven staat. Er zijn verschillende mogelijkheden om See You gedenksieraden te laten bewerken. Bij overleden dierbaren bestaat de mogelijkheid om een deel van de as te laten mengen met hars, waarbij je kunt kiezen uit verschillende kleuren hars. Hierdoor ontstaat een mooie glanzende afwerking. Deze hars wordt daarna in het sieraad geplaatst. See You gedenksieraden kunnen echter ook worden voorzien van bijvoorbeeld een vingerafdruk of initiaal van een levend persoon die je erg dierbaar is. Met een See You gedenksieraad koester je dierbare en betekenisvolle herinneringen en kun je die herinneringen dicht bij je dragen.

 

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

492 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

492 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

See You Memorial Jewelry gedenksieraden

See You Memorial Jewelry gedenksieraden hebben een speciale betekenis. Door het toevoegen van as, een vingerafdruk of een initiaal aan de prachtige sieraden wordt het een geweldige herinnering aan jouw dierbare. Je kunt zelf bepalen of je de as wilt tonen aan anderen of liever wat meer verborgen houdt. Zo zijn er sieraden waar de hars zichtbaar is maar ook waar de hars niet zichtbaar is. In dat geval zit de hars dan aan de achterkant van het sieraad en niet aan de voorkant. Zo bepaal je zelf wat je aan anderen laat zien. Er zijn 10 kleuren hars waar je uit kunt kiezen: aqua, blauw, roze, rood, geel, groen, paars, wit, oranje en transparant. Het assortiment van See You is breed; je kunt kiezen uit ringen, hangers, bedels, kettingen en armbanden. De meeste See You gedenksieraden zijn van zilver en sommige zijn ook nog verrijkt met zirkonia. De toevoeging van een tekstgravure of vingerafdruk is bovendien een mooie verrijking van een gedenksieraad. Zo maak je het sieraad nog persoonlijker.

Wij zijn officieel dealer van See You Memorial Jewelry. Bestel je gedenksieraad online of kom naar onze winkel voor persoonlijk advies. Als je je aanmeldt met je account, ontvang je 5% spaarbonus die je kunt besteden bij je volgende bestelling in onze webshop. Hou bij de bestelling van gedenksieraden rekening met een levertijd van 1 à 2 weken.

See You gedenksieraden Hilversum

De hier getoonde See You gedenksieraden kun je bekijken in onze winkel in Hilversum. We kunnen je daar ook persoonlijk adviseren. Je kunt eventueel as meenemen voor in het sieraad. Afhankelijk van het product vullen wij het sieraad, maar je kunt het soms ook zelf doen. Bij sommige producten gaat de as naar de leverancier die het vervolgens vult. Je kunt je sieraad eventueel bij ons laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top