See You gedenksieraden

See You gedenksieraden

See You gedenksieraden zorgen voor een blijvende herinnering aan jouw dierbare. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze sieraden te laten bewerken. De eerste optie is om een gedeelte van de as te laten mengen met hars. Hierdoor ontstaat een mooie glanzende afwerking. Deze hars wordt daarna in het sieraad geplaatst. Wil je graag gekleurde hars? Dat kan. Er zijn maar liefst 10 kleuren waar je uit kunt kiezen. Bij de tweede optie wordt de as in ‘pure’ vorm in het sieraad verwerkt. Door middel van een trechter wordt het sieraad dan gevuld. Gedenksieraden met de toevoeging van een vingerafdruk zijn daarnaast ook mogelijk. Met een See You sieraad koester je de herinnering aan een overledene en kun je de herinnering dicht bij je dragen.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

416 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 30 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

416 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

See You Memorial Jewelry

See You Memorial Jewelry sieraden hebben een speciale betekenis. Door het toevoegen van as of een vingerafdruk aan de prachtige sieraden wordt het een geweldige herinnering aan jouw dierbare. Je kunt zelf bepalen of je de as wilt tonen aan anderen of liever wat meer verborgen houdt. Zo zijn er sieraden waar de hars zichtbaar is maar ook waar de hars niet zichtbaar is. In dat geval zit de hars dan aan de achterkant van het sieraad en niet aan de voorkant. Zo bepaal je zelf wat je aan anderen laat zien. Er zijn 10 kleuren hars waar je uit kunt kiezen: aqua, blauw, roze, rood, geel, groen, paars, wit, oranje en transparant. Het assortiment van See You is breed; je kunt kiezen uit ringen, hangers, bedels, kettingen en armbanden. De meeste See You sieraden zijn van zilveren en sommige zijn ook nog verrijkt met zirkonia. De toevoeging van een tekstgravure of vingerafdruk is bovendien ook een mooie verrijking van een gedenksieraad. Zo maak je het sieraad nog persoonlijker.

Wij zijn officieel dealer van See You Memorial Jewelry. Bestel je gedenksieraad online of kom naar onze winkel voor persoonlijk advies. Als je je aanmeldt met je account, ontvang je 5% spaarbonus die je kunt besteden bij je volgende bestelling in onze webshop. Hou bij de bestelling van gedenksieraden rekening met een levertijd van 1 à 2 weken.

See You gedenksieraden Hilversum

De hier getoonde See You gedenksieraden kun je bekijken in onze winkel in Hilversum. We kunnen je daar ook persoonlijk adviseren. Je kunt eventueel as meenemen voor in het sieraad. Afhankelijk van het product vullen wij het sieraad, maar je kunt het soms ook zelf doen. Bij sommige producten gaat de as naar de leverancier die het vervolgens vult. Je kunt je sieraad eventueel bij ons laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top