Digitaal horloge

Digitaal horloge

Een digitaal horloge toont cijfers om de tijd weer te geven, in tegenstelling tot een analoog horloge dat daar wijzers voor gebruikt. Digitale horloges vormen voor velen het ultieme kijkgenot vanwege de goede leesbaarheid. Wij hebben een aantal leuke en betaalbare modellen van Lorus in ons assortiment opgenomen. Gaat ook jouw hart sneller kloppen van een digitaal horloge?

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Digitale horloges

Digitale horloges hebben een digitale display met cijfers om te tijd weer te geven. Voor het eerst gebeurde dat al aan het eind van de 19e eeuw, maar bij het grote publiek zijn digitale horloges pas echt bekend en geliefd geworden toen Casio in 1976 horloges begon te maken met een LCD scherm. Sindsdien maken diverse merken digitale horloges, met in aanvulling op de tijdsaanduiding vaak aanvullende functies zoals een datumaanduiding, een alarm, een timer en/of een wekker. Vanwege deze functies worden digitale horloges veel gebruikt door sporters, maar ook vanwege de goede leesbaarheid. Met de groeiende belangstelling voor vintage producten is ook de aandacht voor digitale horloges toegenomen.

Wij hebben een aantal fraaie en betaalbare digitale horloges van Lorus in ons assortiment opgenomen met veel verschillende functies. Alle deze digitale horloges gebruiken kwarts als hart voor de tijdmeting en een batterij als krachtbron. Bestel je digitale horloge online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden.

Geef je een digitaal horloge cadeau?

Wil je een digitale horloge cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het digitale horloge dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

Digitale horloges Hilversum

Digitale horloges kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek horloge te bezichtigen en te kopen, check dan wel eerst even op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je het horloge in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt het ook laten graveren en op maat laten maken. We pakken het in fraaie cadeauverpakking in. Ook in onze winkel kennen we een bonussysteem, dus kom gerust langs!

Scroll to top