Hangers met diamant

Hangers met diamant

De hanger met diamant siert de dameshals in allerlei situaties, maar wordt vaak gedragen bij speciale gelegenheden. Deze schitterende halssieraden laten elke vrouw stralen. De hangers met diamant uit de Treasure Collection hebben voornamelijk 14 karaat goud als basismateriaal, een adembenemende combinatie met het schitterende diamant. We hebben prachtige solitair hangers met één diamant die alle aandacht trekt, maar we hebben ook fraaie designs met verschillende diamantjes in een rij. Vind de perfecte hanger met diamant voor jezelf of als memorabel cadeau voor een fantastische vrouw. Heb je nog geen ketting voor bij de hanger? Kijk dan naar onze collectie basis kettingen in bijpassend geel- of witgoud. Elke hanger met diamant wordt geleverd met een certificaat van echtheid van de diamant. Van welke hanger ga jij stralen?

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

108 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

108 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Diamant hangers

Een hanger met diamant is een kwalitatief en schitterend sieraad voor levenslang draagplezier. Voor jezelf, voor je geliefde of een ander dierbaar persoon. Een diamanthanger valt altijd in de smaak. De hanger met diamant zorgt ervoor dat het oog getrokken wordt naar je hals. Binnen onze eigen Treasure Collection hebben wij gezorgd voor een fraaie verzameling aan hangers met diamant zodat iedere dame naar hartenlust kan zoeken naar de perfecte diamanthanger en elke man naar het perfecte cadeau!

Diamant is het hardste materiaal dat voorkomt in de natuur. Het weerkaatst licht en behoudt haar glans en helderheid. Hierdoor is diamant als edelsteen zeer geliefd bij dames van alle leeftijden. Bij een hanger met diamant is de ruwe diamant doorgaans geslepen in briljantvorm. Naast slijpvorm is het karaatgewicht belangrijk bij een diamant. Het diamantgewicht wordt weergegeven in ct, waarbij 1 ct staat voor 0,2 gram van dit schitterende edelsteen. Verder is de zuiverheid of kwaliteit van de diamant van belang, vooral voor de waarde ervan. De zuiverheid is meestal niet waar te nemen met het blote oog. De meest zuivere diamanten worden aangeduid met IF (Internally Flawless) of LC (Loupe Clean). Die zijn voor de meeste mensen onbetaalbaar en hebben wij om die reden ook niet in onze collectie opgenomen. De diamanten die je bij ons aantreft zijn overwegend van de zuiverheid VVS (Very Very Slightly Included), VS (Very Slightly Included) of SI (Slightly Included). Diamanten met de zuiverheid Piqué hebben zichtbare onzuiverheden, maar zijn ook nog steeds prachtige edelstenen. Op elke productpagina van een bepaalde hanger met diamant vind je de slijpvorm, de zuiverheid en het diamantgewicht van die specifieke hanger.

Bestel je hanger met diamant online in onze webshop, meld je aan met je vooraf aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden. De hanger wordt geleverd in leveranciersverpakking met leveranciersgarantie en een certificaat van echtheid van de diamant.

GEEF JE EEN HANGER MET DIAMANT CADEAU?

Wil je een hanger met diamant cadeau geven? Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Geweldig om te geven, prachtig om te krijgen en schitterend om te dragen.

HANGERS MET DIAMANT IN HILVERSUM

Onze collectie hangers met diamant kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek model te bezichtigen en te kopen, check dan op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je de hanger in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. We kunnen je daar ook persoonlijk adviseren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top