Analoog-digitaal horloge

Analoog-digitaal horloge

Analoog-digitale horloges dragen het beste van twee werelden in zich, door de combinatie van analoge wijzerplaat en digitale display. Zo ben je dubbel verzekerd van de tijd. Bovendien hebben deze horloges vaak uitgebreide functies. Leuk voor jezelf of om als persoonlijk cadeau te geven met een gratis tekstgravure in jouw lettertype naar voorkeur en evt. een betekenisvol symbool (♡).

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Analoog-digitale horloges

Analoog-digitale horloges worden vooral gedragen vanwege de uitgebreide functionaliteit, zoals een stopwatch, timer e.d. en de combinatie van een analoge wijzerplaat met een digitale display, bijvoorbeeld door mensen die altijd de datum duidelijk in beeld willen zien.

Treasure Juwelier heeft een beperkt aanbod in analoog-digitale horloges, ook al omdat er geen groot aanbod is van dit type horloge bij de horlogemerken. Wel hebben wij de leukste en meest betaalbare digitaal-analoge horloges van o.a. Casio, Lorus, Pulsar en G-shock. van alle leveranciers zijn we officieel dealer. Bestel je analoog-digitaal horloge online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden.

Geef je een analoog-digitaal horloge cadeau?

Wil je een analoog-digitaal horloge cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het analoog-digitaal horloge dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

Analoog-digitale horloges Hilversum

Analoog-digitale horloges kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek horloge te bezichtigen en te kopen, check dan wel eerst even op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je het horloge in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt het ook laten graveren en op maat laten maken. We pakken het in fraaie cadeauverpakking in. Ook in onze winkel kennen we een bonussysteem, dus kom gerust langs!

Scroll to top