Actie t/m 30-9-2023: Cadeaubon t.w.v. 20% bij aanschaf van trouwringen

Trouwringen

Trouwringen

Trouwringen zijn het huwelijkssymbool bij uitstek. Niets toont beter de eeuwige verbondenheid en liefde die je voor elkaar voelt. Wij willen jullie dan ook graag adviseren en helpen bij het uitzoeken van de juiste trouwringen. De eerste vraag die je moet beantwoorden is hoe lang het nog duurt voordat jullie gaan trouwen:

 • Heb je haast en gaan jullie binnen 1 à 3 weken trouwen? Bekijk dan ons aanbod met trouwringen die we binnen een paar dagen kunnen leveren. Die kun je direct online bestellen.
 • Duurt het zeker nog een maand voordat jullie in het huwelijksbootje stappen? Kijk dan verder op deze pagina en neem de tijd om jullie trouwringen naar je eigen voorkeur samen te stellen.

Actie: Cadeaubon t.w.v. 20% bij aanschaf van trouwringen in onze winkel in Hilversum

Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. 20% bij een bestelling van jullie trouwringen in onze winkel in Hilversum voor 30 september 2023! Maak met die cadeaubon bijvoorbeeld je trouwlook helemaal compleet zoals met een prachtig collier en bijpassende oorbellen.


Onze cadeaubon is:
• Te gebruiken bij de aanschaf van al onze sieraden & horloges
• Uitsluitend in onze winkel te besteden
• Onbeperkt geldig

Hoe het werkt?

Als eerste stap leiden we jullie naar de websites van onze favoriete trouwringenleveranciers. Op die websites vind je hun actuele modellen en prijzen en heb je bovendien de mogelijkheid om jullie eigen trouwringen online samen te stellen. Vervolgens kom je met jullie favoriete voorbeelden naar onze winkel, waar wij jullie kunnen adviseren en de ringen voor jullie kunnen bestellen. Tenslotte kom je ze ophalen, waarna jullie er echt van kunnen gaan genieten!

Oriënteren & samenstellen

Oriënteren & samenstellen

Advies & bestellen

Advies & bestellen

Ophalen & genieten

Ophalen & genieten

Oriënteren en samenstellen

Hieronder beschrijven we kort per leverancier waarom wij daar fan van zijn. Bij elke leverancier kun je vervolgens klikken op de button. Dan laten we nog iets meer zien over de trouwringen van elke leverancier en kan je ook beginnen met configureren.

Wil je graag advies of hulp bij het samenstellen? Jullie kunnen altijd een afspraak maken in onze winkel, waarbij wij het samenstellen ook op basis van jullie wensen kunnen doen.

Maak een afspraak
Rauschmayer

Rauschmayer

 • Bijzondere ontwerpen van uitzonderlijke kwaliteit
 • Duitse merk, bestaat al sinds 1963
 • Uitgegroeid tot een begrip in de wereld van trouwringen
 • Geweldige prijs-/kwaliteit verhouding
Bekijk Rauschmayer
Aller Spanninga

Aller Spanninga

 • Aller Spanninga smeedt de mooiste relatieringen in alle denkbare materialen, soorten en maten.
 • Nederlands merk met eigen ringenatelier sinds 1863
 • Toonaangevend design
 • 150 jaar exclusieve kwaliteit
Bekijk Aller Spanninga
Alliance

Alliance

 • Alliance trouwringen zijn werkelijk prachtige sieraden om je huwelijk mee te bestendigen
 • Nederlands merk
 • Collectie in alle prijsklassen
 • Levenslange garantie
Bekijk Alliance

Advies & Bestellen

Tijdens het samenstellen ontstaan wellicht vragen waar we jullie graag over adviseren. We kunnen de ringen ook samen met jullie samenstellen in onze winkel in Hilversum. Maak daarvoor gerust een afspraak, waar we je uiteraard ook trouwringen in het echt kunnen laten zien.

Plan na het samenstellen van de ringen in ieder geval een afspraak in onze winkel. Dan kunnen we jullie bijvoorbeeld nader adviseren, zoals over het combineren van je aanzoeksring met je trouwring. We meten dan ook jullie ringmaten op, waarna wij jullie ringen kunnen bestellen bij de leverancier.

Maak een afspraak
Advies

Advies

We spreken graag jullie persoonlijke wensen door en kunnen we laten zien wat mogelijk is. Om het nog persoonlijker en helemaal af te maken kun je de ringen bij ons laten graveren met je eigen tekst.

Bestellen

Bestellen

Om jullie ringen te kunnen bestellen bespreken we eerst aan welke hand jullie je trouwring gaat dragen. Daarna meten we de ringmaat, waarbij jullie zelf al kunnen beleven hoe de ring gaat aanvoelen.

Ophalen & Genieten

Zodra wij jullie trouwringen hebben ontvangen, plannen we een afspraak waarbij jullie je ringen kunnen ophalen. Uiteraard checken we nog even of ze ook echt goed om jullie vingers zitten. Daarna doen we ze weer terug in een doosje, waar jullie ze uit kunnen halen om nog meer te gaan stralen op jullie grote dag. Vanaf dat moment hoeven ze voor niemand meer verborgen te blijven en kan het genieten beginnen!

Ophalen

Ophalen

Het ophalen van de ringen is voor jullie beiden op zichzelf natuurlijk al een klein en spannend feestje. Voor het eerst kun je de ringen gaan dragen die jullie de rest van je leven aan elkaar verbinden! Schitteren de ringen in het echt zoals jullie hadden gedacht? Wij zijn er graag bij om jullie te zien stralen als je voor het eerst je trouwringen gaat dragen.

Genieten

Genieten

Het echte genieten van jullie trouwringen gebeurt nadat jullie ze aan elkaars vingers hebben aangeschoven op jullie trouwdag! Het is goed om te weten dat je bij ons een levenslange fabrieksgarantie krijgt op jullie ringen en altijd bij ons terecht kunt voor vragen of service.

Scroll to top