Ashangers

Ashangers

Een ashanger is een uniek sieraad met een uniek verhaal. Een ashanger zorgt voor een blijvende herinnering aan jouw dierbare. Je draagt iemand die je liefhad heel dicht bij je. Een ashanger kan een mooie troost bieden in verdrietige tijden. De ashangers zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten. De as wordt subtiel verwerkt in de hanger. Dit doen wij voor je. Uiteraard liefdevol en met respect. De asresten worden, indien gewenst, met een speciale hars gemengd. Je kunt kiezen voor een gekleurde hars. In ons assortiment vind je ook hangers waarbij de hars niet zichtbaar is, zoals in een hart hanger. Kies de hanger die bij jou past en troost biedt. Blijf eeuwig verbonden met jouw dierbare. Breng een bezoek aan onze winkel in Hilversum en bewonder onze bijzondere ashangers.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

52 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

52 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gedenkhangers met as

Met een ashanger draag jij je dierbare altijd dicht bij je. Door het toevoegen van as wordt de hanger een uniek en betekenisvol sieraad. Je kunt zelf bepalen of je de as wilt tonen aan anderen of liever verborgen houdt. De as wordt altijd subtiel verwerkt in de hanger. Wij vullen de hanger voor je. Dit doen wij uiterst respectvol en met liefde voor het vak. De as wordt verwerkt worden in hars. Je kunt kiezen uit meer dan 20 kleuren. Bij ons kun je terecht voor losse ashangers en ashangers aan een ketting. In veel soorten en maten. Voor zowel dames als heren. Elk afscheid is de geboorte van een herinnering. Asresten en herinneringen smelten samen tot een uniek sieraad.

Onze fraaie collectie ashangers

Onze collectie gouden en zilveren ashangers is heel gevarieerd. Wij bieden ashangers aan uit onze eigen Treasure Collection en het gedenksieradenmerk See You. Van ashangers met initiaal, met diamant, gekleurd hars, hart hangers, hangers in de vorm van een levensboom tot hangers met een vlinder. We hebben ook hangers met een pootafdruk waarmee je jouw trouwe viervoeter voor altijd kunt herinneren en bij je kunt dragen.

Veel hangers zijn los verkrijgbaar, maar we leveren ook ashangers met ketting. Je kunt kiezen voor een ashanger waarbij de as zichtbaar is, maar ook voor een hanger waarbij je de as niet ziet. De hangers kun je door ons laten vullen. Heb je een mooie hanger gevonden? Klik dan op ‘Maak afspraak om te bekijken’. Je kunt dan de hanger bekijken en passen in onze winkel in Hilversum op een moment dat jou uitkomt. Maak een vrijblijvende afspraak. Wij zorgen er dan voor dat we de hanger op voorraad in de winkel hebben, zodat je niet voor niets komt. In onze winkel kunnen wij je bovendien persoonlijk adviseren. Wij raden je aan om bij je eerste bezoek aan de winkel dan meteen een beetje as in een hersluitbaar zakje of bakje (een theelepel is vaak al voldoende) mee te nemen. Nadat jij jouw gewenste hanger hebt gekozen, zorgen wij ervoor dat de as wordt verwerkt in jouw sieraad. Als je het fijn vindt, dan kun je natuurlijk bij dit proces aanwezig zijn. Als je aanwezig bent bij het vullen, heb je invloed op de kleur van de hars. We gaan deze samen met jou mengen tot de gewenste kleur. Misschien wil je er juist liever niet bij zijn. Kies waar jij je het fijnst bij voelt.

Garantie en service bij ashangers

Treasure Juwelier is officieel dealer van See You en Treasure Collection. We garanderen dat de hanger te repareren of te vervangen is tot 2 jaar na de aankoop wanneer de reparatie of beschadiging te wijten is aan een fabrieksfout. Onder garantie vallen niet de beschadigingen die zijn ontstaan van buitenaf: door draagschade of onjuist gebruik (dragen tijdens douchen, baden of zwemmen). Ashangers versturen we standaard in geschenkverpakking, waar we nog eens een fraaie cadeauverpakking omheen doen. Uiteindelijk verpakken we jouw pakketje in een neutrale verpakking, zonder ons bedrijfslogo. Voor vragen over je levering of over het gebruik, onderhoud of reparatie van een door ons geleverde ashanger kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Scroll to top