Automaat horloges

Automaat horloges

Kenmerkend aan een automaat horloge is dat hij volledig loopt op beweging. Door beweging van de arm en pols wordt energie opgewekt waardoor het horloge oplaadt. Erg handig want er zijn dus geen batterijen nodig! En een beetje beweging kan natuurlijk nooit kwaad. Iets voor jou? Ook leuk om als persoonlijk cadeau te geven, bijv. met gratis tekstgravure in jouw lettertype naar voorkeur en evt. een betekenisvol symbool (♡).

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

116 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

116 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Horloges met automaat techniek

Het grote voordeel van automaat horloges is dat ze geen batterijen nodig hebben en dat je ze niet hoeft aan te draaien. De beweging van je lichaam zorgt ervoor dat de veer die in het horloge zit wordt aangedraaid. Dit gebeurt door middel van een rotor die gaat draaien. Met een volledig aangedraaide veer kan het horloge ongeveer 2 dagen lopen. Hierdoor kan je ook ’s nachts prima de tijd bekijken. Je hoeft niet bang te zijn dat bij weinig beweging je horloge stopt met lopen. Gewone dagelijkse handelingen zorgen er al voor dat er energie wordt opgewekt. Een nadeel van automatische horloges is wel dat er een kleine afwijking van een paar seconden kan optreden. Wil je dat liever niet, dan zou een Quartz horloge beter bij je passen. 
 
Bij Treasure Juwelier hebben we een mooi aanbod van automatische horloges. Denk hierbij aan bekende merken als Seiko, Fossil en Michael Kors. Van welk horloge kom jij in beweging? Bestel je automaat horloge online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden. Wij leveren elk horloge in originele leveranciersverpakking met minimaal 2 jaar garantie.

Geef je een automaat horloge cadeau?

Wil je een automaat horloge cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het automaat horloge dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

Automaat horloges in Hilversum

Onze collectie automaat horloges kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek horloge te bezichtigen en te kopen, check dan wel eerst even op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je het horloge in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt het ook laten graveren en op maat laten maken. We pakken het in fraaie cadeauverpakking in. Ook in onze winkel kennen we een bonussysteem, dus kom gerust langs!

Scroll to top