Online sieraden en horloges shoppen

Beleving

Het dragen van een mooi sieraad of horloge is een feest. En wat ons betreft begint dat feest hier. Treasure Juwelier vindt dat winkelen een leuke beleving moet zijn en dat geldt ook voor online shoppen. Maar we vinden ook dat je snel bij jouw voorkeursproduct uit moet kunnen komen als je wat minder tijd hebt om rond te snuffelen. Vanuit deze uitgangspunten zijn we onze webshop gaan ontwerpen. Je ziet dat terug in de unieke navigatiemogelijkheden, de onderscheidende manier waarop we ons assortiment hebben ingedeeld, leuke functies en de inspirerende content die we laten zien in onze webshop. Maar de beleving houdt niet op bij het shoppen. Je ziet het ook terug in de uitstekende service die we aan onze klanten in onze winkel en online bieden.

  

Ruim assortiment

We hebben vele duizenden producten in ons assortiment, nog los van de diversiteit in maten. Om daarin je weg te kunnen vinden hebben wij een aantal invalshoeken gehanteerd die vrij standaard zijn bij webshops voor horloges en sieraden. Ook bij ons is het assortiment ingedeeld in o.a.:

  • Merk. We zijn officieel dealer van ruim 40 merken horloges en sieraden, zoals Garmin, Hugo Boss, Swarovski, Seiko, Zinzi en Alliance.
  • Categorie. We hebben tien verschillende productgroepen waaronder horloges, armbanden, ringen, kettingen, hangers, oorbellen, accessoires, gedenksieraden, sieradensets en relatieringen.
  • Doelgroep. We hebben producten voor dames, heren, jongens, meisjes, baby's en kinderen. Dat laatste hebben we vooral gedaan bij horloges, aangezien die vaak niet specifiek voor jongens of meisjes worden gemaakt.
  • Kleur. Horloges en sieraden hebben vaak verschillende (accent)kleuren. Als je een horloge of sieraad zoekt met daarin een specifieke kleur verwerkt, kun je daarop zoeken. We hebben het aantal kleuren tot 18 hoofdkleuren beperkt.
  • Type. Bij elke categorie zijn weer specifieke typen horloges en sieraden te onderkennen. Alles bij elkaar hebben we 40 verschillende typen producten waar je naar kunt zoeken. Ook dit is geen exacte indeling, maar het kan je zeker helpen bij het zoeken.
  • Materiaal. Zeker bij sieraden zoeken klanten vaak een product dat is gemaakt van een bepaald materiaal. Vanuit deze invalshoek hebben we de sieraden ingedeeld naar o.a. 14 karaat goud, 9 karaat goud, titanium, zilver en edelstaal.

Het maakt natuurlijk niet uit hoe je zoekt, via één van de indelingen in onze webshop kom je altijd bij jouw voorkeur uit! Zoek je iets specifieks? Gebruik dan de zoekfunctie boven de menubalk. 

LEUKE FUNCTIES

Naast de uitgebreide manier om door ons aanbod te navigeren hebben we een aantal functies in onze webshop opgenomen om het online shoppen nog leuker te maken zoals:

  • De graveeroptie die je kunt aanklikken bij elk product dat te graveren is. Daarbij kun je zelf teksten invoeren en lettertypes selecteren die je op het product zou willen laten graveren, afhankelijk van de graveeropties bij het product. Als je dat bij je bestelling doorgeeft maken wij dat voor je in orde, meestal gratis.
  • De verzendoptie, waarmee je zelf kunt bepalen op welk tijdstip jouw bestelling moet worden afgeleverd door PostNL.
  • De optie om alle producten te komen bekijken in de winkel. Via de knop: "maak afspraak om te bekijken".
  • De 5% bonuspunten die je bij je bestelling spaart en weer kunt inwisselen bij je volgende bestelling.

INSPIRERENDE CONTENT

Wat valt er nu eigenlijk te vertellen over een bepaald sieraadmerk, een type product of een specifiek horloge/sieraad? Het gaat er toch vooral om dat een horloge of sieraad aanspreekt en je leuk staat? Natuurlijk, maar het kan je ook helpen om wat  meer te weten over bepaalde materialen, merken, etc. Daarom hebben we op diverse plekken in onze webshop content toegevoegd in de vorm van toelichtende teksten en beeldmateriaal. 

UITSTEKENDE SERVICE

Het shoppen moet leuk zijn, maar uiteindelijk is een sieraad toch vooral een cadeau voor jezelf of voor een ander. Je wilt het met plezier ontvangen, om jezelf of een ander te laten stralen. Daar is onze service op gericht! Bij het zoeken/bestellen van je product kun je bij ons terecht via email, telefoon of Facebook met eventuele vragen. Je kunt de bestelling op verschillende manieren betalen en de bestelling wordt gratis afgeleverd bij het door jou opgegeven adres. Voor 16.00 uur besteld is morgen in huis, tenzij we een product onverhoopt niet op voorraad hebben. Als je de bestelling in fraaie cadeauverpakking afgeleverd wilt krijgen zorgen wij daarvoor, net als de eventuele graveeropdracht die je bij de bestelling meegeeft. Wij hebben een bedenktijd van 30 dagen en mocht zich een probleem voordoen, zorgen wij voor een accurate afhandeling van de garantie en/of reparatie. Het dragen van een horloge of sieraad blijft op die manier nog heel lang een feest, dat hier al start, in de webshop van Treasure Juwelier!

Scroll to top