Verzendmethode kiezen

PostNL

Als een product op voorraad is en op werkdagen voor 16.00 uur wordt besteld, wordt het nog dezelfde dag aangeboden aan PostNL. Tenzij je hebt aangegeven dat je jouw bestelling komt afhalen in onze winkel. Dat kan natuurlijk ook. Hou in het geval van een gravure rekening met een extra dag levertijd.

Al bij het bestellen in de webshop zie je op welke dag het door PostNL bij jou kan worden afgeleverd of wanneer je het waar kunt ophalen. Je kunt bij de bestelling zelf het tijdvak selecteren waarop PostNL het pakketje komt aanbieden op het door jou opgegeven afleveradres. Wij verzenden alle bestellingen standaard mét track & trace via PostNL, waarmee je de aflevering zelf kunt volgen.

Verpakking

Je bestelling doen we in een neutrale omverpakking, waarbij je aan de buitenkant niet kunt zien dat het pakketje bij ons vandaan komt. Dat is wel zo fijn en veilig. Binnenin zit jouw horloge of sieraad mooi verpakt in een cadeauverpakking, die we weer om de originele leveranciersverpakking doen.

Track & trace

Je pakket krijgt een zogenaamde 3S code voor track & trace, die we aan jouw bestelgegevens toevoegen, waardoor je jouw bestelling kunt volgen op de website of app van PostNL. Die code krijg je door via de mail. Tijdens het bestelproces kun je kiezen of je jouw bestelling afgeleverd wilt hebben op een door jou opgegeven adres, of dat je het wilt afhalen bij een van de afhaalpunten van PostNL. Of daar voor jou kosten aan verbonden zijn hangt af van de waarde van je bestelling en het opgegeven afleveradres, zie hieronder. 

Bezorging op huisadres

Kies je voor bezorging op een huisadres, dan kun je tjdens het bestellen een tijdvak opgeven waarop het kan worden afgeleverd. Ben je toevallig toch niet thuis, zal PostNL proberen het bij je buren aan te bieden. Wil je dat niet? Je kunt tijdens het bestelproces aanvinken dat het pakketje alleen op het door jou opgegeven adres mag worden afgeleverd. In dat geval laat PostNL een bericht achter met een mededeling wanneer ze het weer zullen aanbieden. Komt dat ook niet uit? Via de site en de app van PostNL kun je zelf aangeven wat een goed moment daarvoor is, door gebruik te maken van je track & trace code.

- AFLEVERING IN NEDERLAND MET EEN WAARDE BOVEN/ONDER € 50

Als de waarde van de bestelling meer dan € 50 bedraagt, is de verzending gratis. Bij een bestelling onder € 50 brengen we € 3,95 verzendkosten in rekening voor de verzending met track & trace. Overigens kun je ervoor kiezen om je bestelling af te halen in onze winkel. In dat geval betaal je geen verzendkosten. 

- AFLEVERINGEN IN BELGIË MET EEN WAARDE BOVEN/ONDER € 100

Ook voor verzendingen naar België werken we met track & trace. Als de waarde van de bestelling meer dan € 100 bedraagt, is de verzending gratis. Bij een bestelling onder € 100 brengen we € 8,95 verzendkosten in rekening voor de verzending met track & trace. 

Scroll to top