Batterij vervangen

Batterij vervangen

BATTERIJ VERVANGEN

Het vervangen van een batterij is bij ons erg goedkoop en gaat snel. Het maakt niet uit of je horloge bij ons is gekocht, we vervangen de batterij graag. We leveren kwalitatief goede batterijen en vragen voor het vervangen van een standaard batterij slechts € 8,- (incl. batterij). Het vervangen van een batterij in een horloge met schroefdeksel, schroefjes of een lithium batterij kost € 10,-.

Het vraagt van jou een half uurtje geduld, tenzij je het op een later moment wilt ophalen. We zien je graag in onze winkel in winkelcentrum Hilvertshof in Hilversum.

TESTEN OP WATERDICHTHEID

Van oorsprong waterdichte horloges testen we bij het vervangen van een batterij gratis op een waterdichtheid tot en met 5 ATM. De achterkant is dan immers open geweest en dan is de waterdichtheid niet meer gegarandeerd. Mocht je horloge niet meer waterdicht zijn, kunnen we dat door onze horlogemaker of bij de fabrikant herstellen vanaf € 15,-. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je horloge niet meer te gebruiken in de buurt van water. 

Scroll to top