Heren gedenk sieraden

Heren gedenk sieraden

Heren gedenk sieraden zijn verkrijgbaar in de verschillende categorieën zoals armbanden, ringen en hangers. De gedenk sieraden voor heren worden voornamelijk ontworpen ter nagedachtenis van een overleden dierbare. Het maakt het verlies daarvan iets draaglijker. Door de verwerking van een deel van diens as draag je jouw dierbare altijd bij je. Maar er zijn ook sieraden om de vingerafdruk van een dierbare in te laten graveren. We hebben een aantal prachtige heren gedenk sieraden van See You Memorial Jewelry en een beperkt aantal hangers van Treasure Collection.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

123 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 30 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

123 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gedenk sieraden voor mannen

Heren gedenk sieraden verschaffen mannen de mogelijkheid om hun dierbare altijd bij zich te dragen, ook na diens overlijden. Daarvoor wordt een vingerafdruk of een deel van diens as in het sieraad verwerkt. Je hoeft niet zonder elkaar te blijven, wat het verlies van je dierbare partner, familielid of dier draaglijker maakt. De meeste gedenk sieraden voor mannen worden op bestelling gemaakt met een deel van de as van je dierbare daarin verwerkt. Bij andere sieraden kun je zelf de as toevoegen, maar dat kunnen wij ook voor je doen. We hebben gedenksieraden in fraaie designs in voornamelijk zilver en goud. Onze heren gedenksieraden zijn van hoge kwaliteit en kennen een hoog afwerkingsniveau.

Wij zijn officieel dealer van See You Memorial Jewelry. Daarnaast hebben we een beperkt aantal heren gedenksieraden in onze Treasure Collection opgenomen. Als je een heren gedenk sieraad online bestelt, meld je dan aan met je account. Dan ontvang je 5% spaarbonus die je kunt besteden bij je volgende bestelling in onze webshop. Hou bij de bestelling van gedenk sieraden rekening met een levertijd van 1 à 2 weken.

Heren GEDENK SIERADEN HILVERSUM

Onze collectie heren gedenksieraden kun je bekijken in onze winkel in Hilversum. We kunnen je daar ook persoonlijk adviseren. Je kunt eventueel as meenemen voor in het sieraad. Afhankelijk van het product vullen wij het sieraad, maar je kunt het soms ook zelf doen. Bij sommige producten gaat de as naar de leverancier die het vervolgens verwerkt. Je kunt je sieraad eventueel bij ons laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top