Heren gedenksieraden

Heren gedenksieraden

Heren gedenksieraden zijn verkrijgbaar in de vorm van een ring, armband en hanger. De gedenksieraden voor heren worden voornamelijk ontworpen ter nagedachtenis van een overleden dierbare. Het maakt het verlies daarvan iets draaglijker. Door de verwerking van een deel van diens as of van diens vingerafdruk in je gedenksieraad draag je jouw dierbare altijd bij je. Dat kan een persoon zijn die heel dicht bij je stond en waar je maar moeilijk afscheid van kunt nemen, maar het kan ook een dier zijn waar je erg aan was gehecht. Voor de nagedachtenis van dieren hebben we speciale ontwerpen beschikbaar. We hebben een aantal prachtige heren gedenksieraden van Silent Memories, See You Memorial Jewelry en een urnhanger van Treasure Collection.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 49

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 49

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Thuiswinkel waarborg
  • Gratis graveren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL > € 50, in België > € 100
  • Gratis achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17.00 besteld en indien op voorraad, zelfde dag verzonden
  • Ruilen of retour tot 30 dagen na verzending

Gedenksieraden voor mannen

Heren gedenksieraden verschaffen mannen de mogelijkheid om hun dierbare altijd bij zich te dragen, ook na diens overlijden. Daarvoor wordt een vingerafdruk of een deel van diens as in het sieraad verwerkt. Je hoeft niet zonder elkaar te blijven, wat het verlies van je dierbare partner, familielid of dier draaglijker maakt. De meeste gedenksieraden voor mannen worden op maat gemaakt met een deel van de as van je dierbare daarin verwerkt. Bij andere sieraden kun je zelf de as toevoegen, maar dat kunnen wij ook voor je doen. We hebben gedenksieraden in fraaie designs in voornamelijk zilver en goud. Onze heren gedenksieraden zijn van hoge kwaliteit en kennen een hoog afwerkingsniveau.

Wij zijn officieel dealer van See You Memorial Jewelry en van Silent Memories. Daarnaast hebben we een beperkt aantal heren gedenksieraden in onze Treasure Collection opgenomen. Als je het heren gedenksieraad online bestelt, meldt je dan aan met je account. Dan ontvang je 5% spaarbonus die je kunt besteden bij je volgende bestelling in onze webshop. Hou bij de bestelling van gedenksieraden rekening met een levertijd van 1 à 4 weken.

Heren GEDENKSIERADEN HILVERSUM

Heren gedenksieraden kun je in het echt bekijken in onze winkel in Hilversum. We kunnen je daar ook persoonlijk adviseren. Je kunt eventueel as meenemen voor in het sieraad. Afhankelijk van het product vullen wij het sieraad, maar je kunt het soms ook zelf doen. Bij sommige producten gaat de as naar de leverancier die het vervolgens vult. Je kunt je sieraad eventueel bij ons laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!