Heren gedenksieraden

Heren gedenksieraden

Heren gedenksieraden zijn verkrijgbaar in de verschillende sieraadtypen zoals armbanden, ringen en hangers. Het zijn overwegend stoere sieraden voor mannen met een klein hartje. Bij gedenksieraden denk je mogelijk aan siearden die zijn bedoeld ter nagedachtenis aan iemand die is overleden, maar dat is slechts ten dele waar. Veel gedenksieraden worden ontworpen om juist het leven te vieren. We hebben bijvoorbeeld heren gedenksieraden waar je een vingerafdruk van je partner, kind of ouders in kunt laten graveren. Of de hartslag van een nog ongeboren kindje. Als het sieraad wel bedoeld is ter nagedachtenis van iemand die is overleden, gaat het vooral om assieraden. Daarin wordt een deel van diens as verwerkt, waardoor je jouw dierbare altijd dicht bij je hebt. We hebben een aantal prachtige heren gedenk sieraden van See You Memorial Jewelry. Wie wil jij altijd bij je dragen?
Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

113 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

113 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gedenk sieraden voor mannen

Heren gedenksieraden verschaffen mannen de mogelijkheid om hun dierbare altijd bij zich te dragen. Dat kan tijdens diens leven zijn, maar ook na diens overlijden. Daarvoor wordt bijvoorbeeld een vingerafdruk of een deel van diens as in het sieraad verwerkt. De meeste gedenksieraden voor mannen worden op bestelling gemaakt met een gravure of een deel van de as van je dierbare daarin verwerkt. We hebben gedenksieraden in fraaie designs in voornamelijk zilver en goud. Onze heren gedenksieraden zijn van hoge kwaliteit en kennen een hoog afwerkingsniveau.

Wij zijn officieel dealer van See You Memorial Jewelry. Mocht je een heren gedenksieraad online bestellen, meld je dan aan met je account. Dan ontvang je 5% spaarbonus die je kunt besteden bij je volgende bestelling in onze webshop. Hou bij de bestelling van gedenksieraden rekening met een levertijd van 1 à 6 weken. Maar gezien de mogelijkheden die onze leverancier biedt bij het vervaardigen van gedenksieraden, raden we je aan om naar onze winkel in Hilversum te komen. Dan kunnen we je beter adviseren over de opties en bijvoorbeeld ook je ringmaat of andere specificaties goed vaststellen.

Heren gedenksieraden in Hilversum

Onze collectie heren gedenksieraden kun je bekijken in onze winkel in Hilversum. We kunnen je daar ook persoonlijk adviseren. Als je op zoek bent naar een assieraad, kun je dan ook alvast wat as van je dierbare meenemen. Je kunt je sieraad eventueel ook bij ons laten graveren. Ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom dus gerust langs!

Scroll to top