Dames gedenk sieraden

Dames gedenk sieraden

Dames gedenk sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende categorieën verkrijgbaar zoals ringen, armbanden, kettingen, hangers en bedels. De gedenksieraden voor dames worden voornamelijk ontworpen ter nagedachtenis van een overleden dierbare. Het maakt het verlies daarvan iets draaglijker. Door de verwerking van een deel van diens as in je gedenksieraad draag je jouw dierbare altijd bij je. Maar er zijn ook prachtige dames gedenk sieraden waarin de vingerafdrukken van een dierbare kan worden gegraveerd. We hebben prachtige dames gedenksieraden van See You Memorial Jewelry en onze Treasure Collection, al dan niet versierd met diamant of zirkonia.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

376 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • Tijdelijk 60 dagen bedenktijd i.v.m. feestdagen
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

376 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gedenk sieraden voor dames

Dames gedenk sieraden verschaffen je de mogelijkheid om je dierbare altijd bij je te dragen, ook na diens overlijden. Daarvoor wordt een vingerafdruk of een deel van diens as in het sieraad verwerkt. Met zo'n blijvende herinnering hoef je niet zonder elkaar te blijven, wat het verlies van je dierbare partner of familielid iets draaglijker maakt. De meeste gedenksieraden worden op bestelling gemaakt met een deel van de as van jouw dierbare daarin verwerkt. Bij andere sieraden kun je zelf de as toevoegen, maar dat kunnen wij ook voor je doen. We hebben gedenk sieraden met prachtige designs in zilver en goud. Onze dames gedenk sieraden zijn van hoge kwaliteit en kennen een hoog afwerkingsniveau.

Wij zijn officieel dealer van See You Memorial Jewelry. Daarnaast hebben we een beperkt aantal gedenksieraden in onze Treasure Collection opgenomen. Bestel je gedenksieraad online of kom naar onze winkel voor persoonlijk advies. Meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je kunt besteden bij je volgende bestelling in onze webshop. Hou bij de bestelling van gedenksieraden rekening met een levertijd van 1 à 2 weken.

Dames GEDENK SIERADEN HILVERSUM

De hier getoonde dames gedenk sieraden kun je in het echt bekijken in onze winkel in Hilversum. We kunnen je daar ook persoonlijk adviseren. Je kunt eventueel as meenemen voor in het sieraad. Afhankelijk van het product vullen wij het sieraad, maar je kunt het soms ook zelf doen. Bij sommige producten gaat de as naar de leverancier die het vervolgens verwerkt. Je kunt je sieraad eventueel bij ons laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top