Dames gedenksieraden

Dames gedenksieraden

Dames gedenksieraden zijn verkrijgbaar in verschillende categorieën verkrijgbaar zoals ringen, armbanden, kettingen en hangers. Diverse dames gedenksieraden worden ontworpen ter nagedachtenis van een overleden dierbare waarin bijvoorbeeld as van de nabestaande wordt verwerkt. Maar steeds vaker worden dames gedenksieraden ontworpen om het leven te vieren. Denk bijvoorbeeld aan gedenksieraden waarin de vingerafdruk van een familielid is verwerkt of de hartslag van een nog ongeboren baby. We hebben prachtige dames gedenksieraden van See You Memorial Jewelry, al dan niet versierd met diamant of zirkonia. Orienteer je in onze webshop op de prachtige designs en kom naar onze winkel voor een persoonlijk advies en service op maat. 

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

333 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

333 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gedenk sieraden voor dames

Dames gedenk sieraden verschaffen je de mogelijkheid om je dierbare altijd bij je te dragen. Dat kan tijdens diens leven maar ook na diens overlijden. Daarvoor wordt bijvoorbeeld een vingerafdruk of een deel van diens as in het sieraad verwerkt. Met zo'n blijvende herinnering hoef je niet zonder elkaar te blijven. De meeste gedenksieraden worden op bestelling gemaakt met de persoonlijke kenmerken of de as van jouw dierbare daarin verwerkt. We hebben gedenk sieraden met prachtige designs in zilver en goud. Onze dames gedenk sieraden zijn van hoge kwaliteit en kennen een hoog afwerkingsniveau.

Wij zijn officieel dealer van See You Memorial Jewelry. Je kunt gedenksieraden online bestellen, maar we raden je aan om je online te oriënteren op de verschillende desgins en naar onze winkel te komen voor persoonlijk advies en service op maat. Dan kunnen we je beter informeren over mogelijkheden en kunnen we je specifieke maten bij je opmeten, zoals een ringmaat. Hou bij de bestelling van gedenksieraden rekening met een levertijd van 1 à 6 weken.

Dames gedenksieraden in Hilversum

De hier getoonde dames gedenk sieraden kun je in het echt bekijken in onze winkel in Hilversum. We kunnen je daar ook persoonlijk adviseren. Als je op zoek bent naar een assieraad, kun je bij je bezoek alvast wat as meenemen, die we naderhand verwerken in het sieraad. Je kunt je sieraad eventueel bij ons laten graveren. Als je gedenksieraad een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. Kom gerust langs!

Scroll to top