Fantasie armband

Fantasie armband

Fantasie armbanden zijn modieuze armbanden die niet zo eenduidig te typeren zijn als de andere typen armbanden. Ze spreken vaak tot de verbeelding door een fraai symbool, design, materiaalgebruik of merk. Vrijwel alle merken ontwerpen dit soort modellen, maar we hebben ook diverse aansprekende fantasie armbanden in onze Treasure Collection. Leuk om als persoonlijk cadeau te geven, bijv. met gratis tekstgravure in jouw lettertype naar voorkeur en evt. een betekenisvol symbool (♡).

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

286 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 30 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

286 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Fantasie armbanden

Wil jij fraai voor de dag komen met een fantasie armband die mooi is vormgegeven met prima materialen en die je makkelijk dagelijks kunt dragen? Bekijk dan ons complete aanbod fantasie armbanden. Van alle merken zijn we officieel dealer en we leveren elke armband met leveranciersgarantie.

Bestel je armband online in onze webshop, meld je vooraf aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden.

Geef je een fantasie armband cadeau?

Wil je eeen fantasie armband cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak de armband dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen.

FANTASIE ARMBANDEN IN HILVERSUM

Onze collectie fantasie armbanden kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek model te bezichtigen en te kopen, check dan op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je de armband in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt de armband daar eventueel ook laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top