Ring graveren

Ring graveren

Een ring laten graveren doe je doorgaans als je een geliefde wilt verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau bij een speciale gelegenheid. Dat kun je door ons gratis laten doen met je eigen tekst, lettertype naar keuze en eventueel een betekenisvol symbool zoals een hartje (♡) of het oneindig teken (∞). Wat de aanleiding ook is, wij maken er een bijzonder cadeau van dat speciaal is om te geven, geweldig is om te krijgen en memorabel is om te dragen.  
Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1126 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1126 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Ring met inscriptie

Door het graveren van een ring maak je er een heel bijzonder en speciaal cadeau van. Of je cadeau bedoeld is om iets moois te vieren, je dankbaarheid te tonen of om iemand te steunen in moeilijke tijden, de ontvanger gaat er zeker van stralen wat ook weer afstraalt op jullie onderlinge band.

HOE HET WERKT

De inscriptie kun je bij de bestelling van de ring opgeven. Sommige ringen zijn ook aan de buitenkant te graveren. Als dat kan en als je dat wenst, kun je die optie selecteren bij de bestelling. Daarbij bepaal je zelf je tekst, waarbij je eventueel speciale symbolen kunt opgeven, zoals een hartje (♡), het oneindig symbool (∞) of een kruisje (†). Ringen graveren we standaard in het Victoria lettertype. Door een tekst te typen zie je vanzelf hoe jouw inscriptie eruit komt te zien. Het aantal karakters dat je kunt laten graveren is bij elke ring anders en is ook afhankelijk van de maat, aangezien je inscriptie anders mogelijk niet meer leesbaar is. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

PLAATSING

De gravure plaatsen we aan de binnenkant van de ring of aan de buitenkant, afhankelijk van wat je bij de bestelling hebt opgegeven. Bij het graveren gebruiken we een zeer sterke diamant, voor de hoogste kwaliteit en beste leesbaarheid van de inscriptie. 

KOSTEN

Het graveren van een ring is altijd gratis. 

VERPAKKING

Nadat we de gravure hebben aangebracht doen we de ring weer terug in de originele leveranciersverpakking. Zoals gebruikelijk doen we daar een fraaie cadeauverpakking omheen. Het geheel versturen we tenslotte in een neutrale verzendverpakking, zonder ons bedrijfslogo, zodat niemand kan zien wat er in de verpakking zit. Je hoeft dan alleen nog maar de verpakking te verwijderen om je cadeau te geven. Als je heel nieuwsgierig bent, kun je zelf natuurlijk nog wel even je cadeau voorzichtig uitpakken, bewonderen en weer inpakken, voordat je de ring als memorabel geschenk overhandigt.

GARANTIE EN VOORWAARDEN

Een gegraveerde ring behoudt de leveranciersgarantie, maar kan helaas niet meer worden geretourneerd. Het is dus belangrijk dat je zeker bent van je bestelling. We graveren met zeer hoge kwaliteit waardoor de gravure vele jaren goed zichtbaar blijft.
 

Ring laten graveren in Hilversum

Je ring kun je laten graveren in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek model te bezichtigen en te kopen, check dan wel eerst even op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je de ring in onze winkel bekijken, kopen, laten graveren en direct meenemen. We pakken het in fraaie cadeauverpakking in en ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top