Voeg toe aan verlanglijst (Als je jouw verlanglijst wilt delen, meld je dan aan met je account)

See You RG 043 14k gouden asring met zirkonia en hars

€ 595,00 Incl. BTW
Verzending in 5-10 werkdagen
  • Hou bij het bestellen rekening met de vermelde levertijd. Hou bij een gravure rekening met één dag extra; ca. 5 werkdagen bij een gravure in een slavenarmband.
  • We informeren je z.s.m. na je bestelling over de exacte leverdatum.
Maak afspraak om te bekijken

Wil je de [product] liever eerst bekijken en passen in onze winkel in Hilversum op een moment dat het jou uitkomt? Maak dan een vrijblijvende afspraak! Wij zorgen er dan voor dat we het product in de winkel hebben, zodat je niet voor niets komt.

We vragen je hieronder om een tijdsblok voor je afspraak te reserveren. Maar het is voor ons geen enkel probleem als je wat later komt op die dag of zelfs als je een paar dagen later komt. De door jou gereserveerde producten houden we zelfs nog een week na de geplande afspraak voor je beschikbaar.

Form fields

  • iDEAL
  • Mastercard
  • PayPal
  • Klarna
  • Applepay
  • Bancontact
  • Thuiswinkelwaarborg
Beschrijving

Deze See You RG 043 14 karaat gouden asring met zirkonia en hars helpt jou bij het verwerken van jouw verlies. Deze 14 karaat gouden ring heeft een verfijnd voorkomen. De RG 043 ring is verrijkt met een transparante zirkonia en heeft een breedte van 3 millimeter. Daarnaast ligt in twee compartimenten de as met gekleurd hars. Herinneringen verbinden wat het oog niet meer ziet.

De RG 043 kan ook in witgoud of roségoud geleverd worden. Je kunt dit sieraad in onze webshop bestellen. Je ontvangt bericht wanneer het sieraad bij ons in de winkel aanwezig is. Wij nemen dan contact op voor het maken van een afspraak. Je kunt bij het vulproces aanwezig zijn. Neem de as mee naar de afspraak. Een kleine hoeveelheid (slechts een paar theelepels) is ruim voldoende.

Indien je aanwezig bent bij het vullen, heb je invloed op de kleur van de hars. Wij gaan deze samen met jou mengen tot de gewenste kleur. Indien je er liever niet bij aanwezig bent, mag je de as naar ons versturen of komen brengen. Wil je geen as, maar moedermelk in dit sieraad laten verwerken? De procedure is hierbij hetzelfde.

Specificaties
Design / afmetingen
Voor Dames
Gedenktype Asring
Breedte 3 mm
Materialen / stenen
Materiaal Goud
Goudgehalte 14 karaat goud
Goudkleur Geelgoud
Steensoort Zirkonia
Steenkleur Transparant
Opmerkingen
Garantie 1 jaar
Scroll to top