Trouwring

Trouwring

Een trouwring is het huwelijkssymbool bij uitstek. Zowel in 14 karaat goud als in het goedkopere 9 en 8 karaat hebben we prachtige designs voor dames en heren, al dan niet versierd met echte diamanten. Op deze pagina tonen we trouwringen die je los kunt bestellen van Aller Spanninga en uit onze Treasure Collection. Overigens hebben we natuurlijk ook prachtige trouwringen sets, waarbij je de trouwringen naar wens kunt laten aanpassen. In onze winkel kunnen we je nog meer laten zien dan dit online aanbod trouwringen en kunnen we jullie uiteraard ook persoonlijk adviseren en informeren over de mogelijkheden. Wil je de ringen in het echt zien of heb je persoonlijke wensen? We ontvangen en adviseren jullie graag in onze winkel in Hilversum.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Trouwringen online per stuk

Trouwringen zijn natuurlijk een schitterend symbool voor de bekrachtiging en uiting van jullie liefde voor elkaar. Traditioneel koop je ze per set met een dames- en een herenring, maar dat hoeft tegenwoordig helemaal niet meer. Aller Spanninga en iChoose ontwikkelen steeds vaker genderneutrale ringen, waarmee jullie zelf je eigen set kunnen samenstellen op basis van je eigen voorkeur.
Treasure Juwelier is officieel dealer van Aller Spanninga en iChoose, waar je trouwringen los van elkaar kunt bestellen. Van deze merken hebben we prachtige trouwringen in 14 karaat goud, maar ook in het goedkopere 8 en 9 karaat goud in zowel klassieke als moderne designs, al dan niet versierd met echte diamanten. Je kunt ze online bestellen, maar Zoek je die sprankelende trouwring die jullie relatie verder laat bloeien en perfect past bij jullie huwelijk? Kijk dan verder op deze pagina. Om het nog persoonlijker en helemaal af te maken kun je de ringen bij ons online laten graveren met je eigen tekst. Als graveerspecialist doen wij dat graag en met de hoogst denkbare kwaliteit. Hou rekening met een levertijd van ca. 3-6 weken, aangezien alle ringen speciaal voor jullie op maat worden gemaakt. Op onze trouwringen zit doorgaans een levenslangegarantie (op de fabricage, niet op slijtage). Bestel je trouwringen per ring bij Treasure Juwelier en ontvang 5% spaarbonus.
 

Trouwringen in onze winkel in Hilversum

Trouwringen kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. We adviseren jullie graag over de mogelijkheden om de ringen helemaal naar jullie wens samen te stellen, al dan niet met gravure. Je kunt ze eventueel laten graveren. En ook onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top