Palladium trouwringen

Palladium trouwringen

Palladium trouwringen zijn hypo-allergeen, uiterst slijtvast en van nature, in zuivere vorm, helder wit. Dit alles zorgt ervoor dat palladium trouwringen een perfect alternatief vormen voor witgoud. Palladium is een edelmetaal dat behoort tot de platina groep. Platina is het meest duurzame en witte edelmetaal dat gebruikt wordt bij het vervaardigen van sieraden en trouwringen. Het is anti-allergisch, slijtvaster dan goud en lichter in gewicht. In zuivere vorm is het bovendien iets goedkoper dan witgoud. Wij hebben een paar modellen van Aller Spanninga. Je kunt de trouwringen nog persoonlijker maken door ze gratis te laten graveren met jullie eigen tekst, lettertype naar voorkeur en bijv. een hartje (♡) of oneindig (∞) symbool.

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Trouwringen van palladium

Palladium trouwringen hebben we van het kwalitatief hoogwaardige merk Aller Spanninga. Aller Spanninga ringen zijn al ruim 150 jaar een begrip in Nederland. Met deze ringen laten mensen hun toewijding, vriendschap en liefde voor elkaar zien. Palladium trouwringen worden steeds vaker gekozen door bruidsparen als hét alternatief voor een witgouden ring. Palladium is licht, hypo-allergeen en beschadigt nauwelijks en gaat daardoor een leven lang mee. In trouwringen valt palladium prima te combineren met witgoud en geelgoud. Palladium ringen zijn in verschillende legeringen leverbaar. Palladium 950 (van 1.000) is bijna zuiver palladium en witter dan palladium 585. Palladium 585 is een legering met o.a. zilver, waardoor deze relatieringen goedkoper zijn dan de palladium 950 ringen. Ideaal voor als je op zoek bent naar betaalbare trouwringen.

Palladium trouwringen Hilversum

Onze collectie palladium trouwringen kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. We adviseren jullie graag over de mogelijkheden om de ringen helemaal naar jullie wens samen te stellen, al dan niet met gravure. Je kunt de ringen door ons (gratis) laten graveren. En ook onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top