14 karaat gouden trouwringen

14 karaat gouden trouwringen

14 karaat gouden trouwringen zijn een schitterend symbool voor eeuwigdurende liefde en vooral in trek vanwege de warme, glanzende gele kleur van de 14 karaat legering. Verschillende topmerken zoals Alliance en Breuning hebben prachtige designs ontworpen, zowel klassiek als modern, die je naar eigen voorkeur kunt versieren met echte diamanten. Deze prachtige 14 karaat gouden trouwringen geven extra glans aan jullie relatie. Op deze pagina kun je je vast oriënteren op een aantal 14 karaat gouden trouwringen. In onze winkel adviseren we jullie graag persoonlijk over de mogelijkheden op basis van jullie wensen.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

103 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 30 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

103 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Trouwringen van 14 karaat goud

14 karaat gouden trouwringen zijn sublieme symbolen voor een huwelijk. De legeringen met 14 karaat geelgoude ringen zijn vooral in trek vanwege de mooie gele en warme, glanzende kleur. Gouden ringen worden allang niet meer alleen voor huwelijken gebruikt. Het zijn tevens schitterende symbolen voor de bekrachtiging en uiting van de liefde en vriendschap voor elkaar, in elke relatie. Vandaar dat wij het vaak hebben over relatieringen. 
De ringen worden op foto's weliswaar getoond in een dames- en herenvariant, maar kunnen ook besteld worden voor twee dames of twee heren. Dat is wel van invloed op de prijs, aangezien een damesring (met diamant) doorgaans duurder is dan een herenring. Als je twee damesringen bestelt wordt de set duurder dan zoals die staat aangeboden; twee herenringen zijn daarentegen goedkoper.
Zoek je die betoverende gouden relatieringen die jullie relatie verder laat bloeien en perfect past bij jullie relatie? Kijk dan verder op deze pagina. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken in onze winkel om onze collectie te komen bekijken. Dan spreken we jullie persoonlijke wensen door en kunnen we laten zien wat mogelijk is. Hou rekening met een levertijd van ca. 3-6 weken, aangezien alle ringen speciaal voor jullie op maat worden gemaakt. Op onze relatieringen zit doorgaans een garantie van 10 jaar (op de fabricage, niet op slijtage).

14 karaat gouden trouwringen in Hilversum

14 karaat goud trouwringen kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. We adviseren jullie graag over de mogelijkheden om de ringen helemaal naar jullie wens samen te stellen, al dan niet met gravure. En ook onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top