Ketting graveren

Ketting graveren

Een ketting graveren we graag en gratis voor je. Ideaal als je een persoonlijk cadeau wilt geven. Bij de gravure kun je zelf een lettertype naar voorkeur selecteren en symbolen zoals ♥ of ∞ toevoegen aan je eigen tekst. Zo maak je van de ketting een extra speciaal cadeau. Lang niet alle kettingen zijn geschikt om te laten graveren. Filter op Graveren voor de kettingen waarop het wel kan. De gravure plaatsen we dan op de hanger en het geheel verpakken we in een fraaie cadeauverpakking waar uiteraard een neutrale verpakking omheen gaat voor de verzending. Leuk om te geven, geweldig om te krijgen!

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

71 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

71 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Ketting met inscriptie

De inscriptie van een ketting graveren we indien aanwezig en mogelijk in de hanger. Of je cadeau bedoeld is om iets moois te vieren, je dankbaarheid te tonen of om iemand te steunen in moeilijke tijden, de ontvanger gaat er zeker van stralen wat ook weer afstraalt op jullie onderlinge band.

HOE HET WERKT

De gravure kun je bij de bestelling van de ketting opgeven. Daarbij bepaal je zelf je tekst, waarbij je eventueel speciale symbolen kunt opgeven, zoals een hartje (♡), het oneindig symbool (∞) of een kruisje (†).Door een tekst te typen zie je vanzelf hoe jouw inscriptie eruit komt te zien. Het aantal karakters dat je kunt laten graveren is bij elke ketting anders en is ook afhankelijk van de maat, aangezien je inscriptie anders mogelijk niet meer leesbaar is. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

PLAATSING

De gravure plaatsen we op de hanger. Bij het graveren gebruiken we een zeer sterke diamant, voor de hoogste kwaliteit en beste leesbaarheid van de inscriptie.

KOSTEN

Het graveren van een ketting is doorgaans gratis. Als er extra kosten bijkomen, zie je dat bij het opgeven van je inscriptie.

VERPAKKING

Nadat we de gravure hebben aangebracht doen we de ketting weer terug in de originele leveranciersverpakking. Daar doen we een fraaie cadeauverpakking omheen. Het geheel versturen we in een neutrale verzendverpakking, zonder ons bedrijfslogo, zodat niemand kan zien wat er in de verpakking zit. Je hoeft dan alleen nog maar de verpakking te verwijderen om je cadeau te geven. Als je heel nieuwsgierig bent, kun je zelf natuurlijk nog wel even je cadeau voorzichtig uitpakken, bewonderen en weer inpakken, voordat je de ketting als memorabel geschenk overhandigt.

GARANTIE EN VOORWAARDEN

Een gegraveerde ketting behoudt de leveranciersgarantie, maar kan helaas niet meer worden geretourneerd. Het is dus belangrijk dat je zeker bent van je bestelling. We graveren met zeer hoge kwaliteit waardoor de gravure vele jaren goed zichtbaar blijft.

Ketting graveren Hilversum

Je ketting kun je laten graveren in onze winkel in Hilversum, afhankelijk van de mogelijkheden van het product. Overweeg je een specifieke ketting te bezichtigen en te kopen, check dan wel eerst even op deze pagina of we die ketting op voorraad hebben. In dat geval kun je de ketting in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen met gravure. We pakken je ketting in fraaie cadeauverpakking in. Ook in onze winkel kennen we een bonussysteem, dus kom gerust langs!

Scroll to top