Horloge graveren

Horloge graveren

Door je horloge te laten graveren maak je er een uniek en persoonlijk cadeau van. Altijd leuk, wat de aanleiding of gelegenheid ook is! Dat kun je door ons veelal gratis laten doen met je eigen tekst, lettertype naar keuze en eventueel een betekenisvol symbool zoals een hartje (♡), oneindig teken (∞) of kruisje (†). Of het gaat om een geschenk voor je geliefde, een (ex-)collega, een zakenrelatie, een familielid of een vriend(in), in alle gevallen maken we er een bijzonder cadeau van dat speciaal is om te geven, geweldig is om te krijgen en memorabel is om te dragen.
Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

784 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

784 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Horloges met inscriptie

Door je horloge te laten graveren met een inscriptie maak je er een heel bijzonder en speciaal cadeau van. Dat kun je doen om je geliefde eens te verrassen, maar we plaatsen inscripties ook als dierbaar aandenken bij bijvoorbeeld jubilea, pensionering of ter nagedachtenis aan een dierbare. Of je cadeau bedoeld is om iets moois te vieren, je dankbaarheid te tonen of om iemand te steunen in moeilijke tijden, de ontvanger gaat er zeker van stralen wat ook weer afstraalt op jullie onderlinge band.

Hoe het werkt

De gravure kun je bij de bestelling van het horloge opgeven. Daarbij bepaal je zelf je tekst, het lettertype dat jouw voorkeur heeft en eventueel speciale symbolen die je zou willen gebruiken, zoals een hartje (♡), het oneindig symbool (∞) of een kruisje (†). Door een tekst te typen zie je vanzelf hoe jouw inscriptie eruit komt te zien. Horlogeleveranciers plaatsen vaak ook een gravure in hun deksel, dus als wij twijfels hebben of de gravure echt mooi gaat worden, nemen we daarover contact met je op. Afhankelijk van het materiaal van de deksel en wat de leverancier daar eventueel zelf al heeft geplaatst, kun je kiezen uit een rechte en een ronde gravure. Het aantal karakters dat je kunt laten graveren is bij elk horloge beperkt, aangezien je inscriptie anders mogelijk niet meer leesbaar is. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Plaatsing

Op basis van je bestelling plaatsen we de gravure op het deksel, op de achterkant van het horloge. Dat doen we met computergestuurde apparatuur. Bij het graveren gebruiken we een zeer sterke diamant, voor de hoogste kwaliteit en beste leesbaarheid van de inscriptie.

Kosten

Een standaard gravure van één regel brengen we gratis aan. Wil je een extra regel laten graveren of wil je een ronde gravure, dan brengen we daar extra kosten voor in rekening. Een tweede regel kost € 5, een ronde gravure € 15.

Verpakking

Nadat we de gravure hebben aangebracht doen we het horloge weer terug in de originele leveranciersverpakking. Zoals gebruikelijk doen we daar een fraaie cadeauverpakking omheen. Het geheel versturen we tenslotte in een neutrale verzendverpakking, zonder ons bedrijfslogo, zodat niemand kan zien wat er in de verpakking zit. Je hoeft dan alleen nog maar de verpakking te verwijderen om je cadeau te geven. Als je heel nieuwsgierig bent, kun je zelf natuurlijk nog wel even je cadeau voorzichtig uitpakken, bewonderen en weer inpakken, voordat je die als memorabel geschenk overhandigt.

Garantie en voorwaarden

Een gegraveerd horloge behoudt de leveranciersgarantie, maar kan helaas niet meer worden geretourneerd. Het is dus belangrijk dat je zeker bent van je bestelling. We graveren met zeer hoge kwaliteit waardoor de gravure vele jaren goed zichtbaar blijft.
 

Horloge laten graveren in Hilversum

De horloges die gegraveerd kunnen worden, kun je bekijken in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek model te bezichtigen en te kopen, check dan op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je het horloge in onze winkel bekijken, kopen, laten graveren en direct meenemen. We pakken je horloge in fraaie cadeauverpakking in. Ook in onze winkel kennen we een bonussysteem, dus kom gerust langs!

Scroll to top