Goudkleurige horloges

Goudkleurige horloges

Goudkleurige horloges vind je iets vaker voor dames dan voor heren. De stijlvolle gouden kleur zie je doorgaans terug in de horlogeband, maar je kunt de kleur ook zien in de kast of de wijzers. Ontwerpers gebruiken deze kleur graag in combinatie met andere accentkleuren om er een stralend geheel van te maken. Je gaat er bijna zelf van stralen.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

112 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

112 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Horloges met goudkleurige accenten

Goudkleurig horloges worden vooral gedragen vanwege de luxe en stijlvolle indruk die je daarmee maakt. Je shopt horloges met goudkleurige accenten online bij Treasure Juwelier. We hebben een gevarieerd aanbod in kleurstelling en merken.

Van alle horlogemerken op deze pagina zijn we officieel dealer. We leveren het horloge met leveranciersgarantie in de originele leveranciersverpakking. Meld je bij je bestelling vooraf aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je bij de volgende bestelling direct als korting kunt inwisselen.

Geef je een goudkleurig horloge cadeau?

Wil je een goudkleurig horloge cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het horloge dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen.

Goudkleurige horloges in HILVERSUM

De hier getoonde goudkleurige horloges kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Plus nog veel meer fraaie horloges en sieraden! Overweeg je daar een specifiek horloge te bezichtigen en te kopen, check dan op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je het horloge in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt het horloge eventueel laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. Bovendien kunnen we je daar persoonlijk adviseren. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom dus gerust langs!

Scroll to top