Bicolor horloges

Bicolor horloges

Bicolor horloges zijn voornamelijk tweekleurig in de horlogeband, vaak in een goud- en zilverkleurige combinatie. Maar ook andere onderdelen kunnen tweekleurig zijn, zoals de kast van het bicolor horloge. We hebben prachtige bicolor horloges van o.a. Seiko, Pulsar en Danish Design. Ook leuk om als persoonlijk cadeau te geven, bijv. met gratis tekstgravure in jouw lettertype naar voorkeur en evt. een betekenisvol symbool (♡).

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

93 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

93 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bicolor horloge online shoppen

Bicolor horloges worden vooral gedragen vanwege de luxe uitstraling. Logisch, want die hebben ze ook! We hebben een gevarieerd aanbod in kleurstelling en merken. Daarbij zijn we officieel dealer van alle horlogemerken op deze pagina. Meld je bij je bestelling vooraf aan met je account en bestel jouw bi-color horloge gemakkelijk online. Dan ontvang je namelijk ca. 5% spaarbonus (onbeperkt geldig) die je bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. We leveren het bicolor horloge met leveranciersgarantie in de originele leveranciersverpakking.

Een bicolor horloge cadeau geven

Wil je een bicolor horloge cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak het horloge dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen.

Bicolor horloges in Hilversum

De hier getoonde bicolor horloges kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek model te bezichtigen en te kopen, check dan op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je het horloge in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt het horloge eventueel laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top