Gedenksieraden graveren

Gedenksieraden graveren

Gedenksieraden worden nog memorabeler met een passende inscriptie. Die plaatsen we met een lasergravure. Die gravure kun je door ons gratis laten aanbrengen met je eigen tekst, lettertype naar keuze en eventueel een betekenisvol symbool zoals een hartje (♡), kruisje (†) of het oneindig teken (∞). Op die manier maken wij een bijzonder cadeau van je gedenksieraad, dat speciaal is om te geven, geweldig om te krijgen en memorabel om te dragen. Deze pagina toont de gedenksieraden uit ons assortiment die we van een lasergravure kunnen voorzien. Kies je eigen filters om een nadere selectie te maken.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gedenksieraden met inscriptie

Gedenksieraden kunnen met een lasergravure nog specialer worden, bijvoorbeeld door de naam, initialen of een datum te graveren van je dierbare. Bijzonder voor jezelf en andere nabestaanden.

Hoe het werkt

De lasergravure kun je bij de bestelling van je sierraad opgeven. Daarbij bepaal je zelf je tekst, het lettertype dat jouw voorkeur heeft en eventueel speciale symbolen die je zou willen gebruiken, zoals een hartje (♡), het oneindig symbool (∞) of een kruisje (†). Door een tekst te typen zie je vanzelf hoe jouw inscriptie eruit komt te zien. Het aantal karakters dat je kunt laten graveren is bij elk sieraad beperkt, aangezien je inscriptie anders mogelijk niet meer leesbaar is. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Plaatsing

Bij een gedenksieraad plaatsen we de gravure op een vlak deel. Dat doen we met computergestuurde apparatuur. Bij het graveren gebruiken we een zeer sterke diamant, voor de hoogste kwaliteit en beste leesbaarheid van de inscriptie. 

Kosten

Het graveren van een gedenksieraad met een lasergravure, zoals hiervoor beschreven, is gratis. Voor een speciale gravure kunnen we wel extra kosten in rekening brengen. Neem in dat geval contact met ons op, zodat we je kunnen adviseren over de mogelijkheden en eventuele bijkomende kosten.

Verpakking

Nadat we de gravure hebben aangebracht plaatsen we het gedenksieraad weer in de originele verpakking. Standaard doen we daar een cadeauverpakking omheen, maar als je dat liever niet wilt, kun je dat aangeven. Het geheel versturen we in een neutrale verzendverpakking, zonder ons bedrijfslogo, zodat niemand kan zien wat er in de verpakking zit. Als je een assieraad als cadeau geeft, hoef je alleen nog maar de omverpakking te verwijderen. Als je heel nieuwsgierig bent, kun je zelf natuurlijk nog wel even je cadeau voorzichtig uitpakken, bewonderen en weer inpakken, voordat je die als memorabel geschenk overhandigt.

Garantie en voorwaarden

Een gegraveerd gedenksieraad behoudt de leveranciersgarantie, maar kan helaas niet meer worden geretourneerd. Het is dus belangrijk dat je zeker bent van je bestelling. We graveren met zeer hoge kwaliteit waardoor de gravure vele jaren goed zichtbaar blijft.

Gedenksieraden graveren Hilversum

Je gedenksieraad kun je laten graveren in onze winkel in Hilversum. We kunnen je daar ook van persoonlijk advies voorzien. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top