Breuning 75037 Zilveren bicolor oorhangers met zirkonia 42 mm

€ 95,00 Incl. BTW
Verzending in 2-5 werkdagen
  • Hou bij het bestellen rekening met de vermelde levertijd. Hou bij een gravure rekening met één dag extra; ca. 5 werkdagen bij een gravure in een slavenarmband.
  • We informeren je z.s.m. na je bestelling over de exacte leverdatum.
Maak afspraak om te bekijken

Wil je de [product] liever eerst bekijken en passen in onze winkel in Hilversum op een moment dat het jou uitkomt? Maak dan een vrijblijvende afspraak! Wij zorgen er dan voor dat we het product in de winkel hebben, zodat je niet voor niets komt.

We vragen je hieronder om een tijdsblok voor je afspraak te reserveren. Maar het is voor ons geen enkel probleem als je wat later komt op die dag of zelfs als je een paar dagen later komt. De door jou gereserveerde producten houden we zelfs nog een week na de geplande afspraak voor je beschikbaar.

Form fields

  • iDEAL
  • Mastercard
  • PayPal
  • Klarna
  • Applepay
  • Bancontact
  • Thuiswinkelwaarborg
Beschrijving
Prachtige zilveren bicolor Breuning 75037 fantasie oorbellen met zirkonia. Deze lange oorhangers zijn vervaardigd van verguld zilver en ze zijn verrijkt met zirkonia. De totale lengte van de oorbellen is 42 mm. De breedte is 7 mm. Het hangende deel van de oorbellen is 23 mm. Mooi om los te dragen of om te combineren met bijpassende Breuning sieraden. Deze zijn onderling namelijk perfect samen te dragen. Creëer de look waar jij van gaat stralen. Bestel eenvoudig online. We verpakken de oorbellen standaard gratis in cadeauverpakking. Overigens doen we daar altijd een neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Heerlijk om te geven of te krijgen!Prachtige zilveren bicolor Breuning 75037 fantasie oorbellen met zirkonia. Deze lange oorhangers zijn vervaardigd van verguld zilver en ze zijn verrijkt met zirkonia. De totale lengte van de oorbellen is 42 mm. De breedte is 7 mm. Het hangende deel van de oorbellen is 23 mm. Mooi om los te dragen of om te combineren met bijpassende Breuning sieraden. Deze zijn onderling namelijk perfect samen te dragen. Creëer de look waar jij van gaat stralen. Bestel eenvoudig online. We verpakken de oorbellen standaard gratis in cadeauverpakking. Overigens doen we daar altijd een neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Heerlijk om te geven of te krijgen!Prachtige zilveren bicolor Breuning 75037 fantasie oorbellen met zirkonia. Deze lange oorhangers zijn vervaardigd van verguld zilver en ze zijn verrijkt met zirkonia. De totale lengte van de oorbellen is 42 mm. De breedte is 7 mm. Het hangende deel van de oorbellen is 23 mm. Mooi om los te dragen of om te combineren met bijpassende Breuning sieraden. Deze zijn onderling namelijk perfect samen te dragen. Creëer de look waar jij van gaat stralen. Bestel eenvoudig online. We verpakken de oorbellen standaard gratis in cadeauverpakking. Overigens doen we daar altijd een neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Heerlijk om te geven of te krijgen!
Specificaties
Design / afmetingen
Voor Dames
Sieraadtype Oorhangers
Oorbellenmaat 42 mm
Oorbelsluiting Brisure haak
Breedte 7 mm
Materialen / stenen
Materiaal Zilver verguld
Steensoort Zirkonia
Steenkleur Transparant
Opmerkingen
Garantie 1 jaar
Scroll to top