Voeg toe aan verlanglijst (Als je jouw verlanglijst wilt delen, meld je dan aan met je account)

Breuning 42-03351 Zilveren ring met topaas

€ 119,00 Incl. BTW
Verzending in 2-5 werkdagen
Personaliseren
Voorbeelden lettertypes bekijken
€ 119,00 Incl. BTW
€ 119,00 Incl. BTW
Maak afspraak om te bekijken

Wil je de [product] liever eerst bekijken en passen in onze winkel in Hilversum op een moment dat het jou uitkomt? Maak dan een vrijblijvende afspraak! Wij zorgen er dan voor dat we het product in de winkel hebben, zodat je niet voor niets komt.

We vragen je hieronder om een tijdsblok voor je afspraak te reserveren. Maar het is voor ons geen enkel probleem als je wat later komt op die dag of zelfs als je een paar dagen later komt. De door jou gereserveerde producten houden we zelfs nog een week na de geplande afspraak voor je beschikbaar.

Form fields

  • iDEAL
  • Mastercard
  • PayPal
  • Klarna
  • Applepay
  • Bancontact
  • Thuiswinkelwaarborg
Beschrijving
Deze vrolijk glimmende 42-03351 Breuning ring is verrijkt met een druppelvormige blauwe topaas. Deze druppelvormige topaas heeft een afmeting van 12x10 mm. De ring heeft een breedte van 3.9 mm. Mooi om los te dragen of samen met andere Breuning sieraden met topaas. Wist je dat blauwe topaas geluk, voorspoed en liefde aantrekt? En dat de steen je een goed gevoel kan geven en je helpt bij het bereiken van jouw doelen? Dat de steen je wijs, moedig en zachtaardig kan maken? Bovenal heeft de steen een hele mooie kleur en is het een ware verrijking oor deze ring! Ringen versturen we standaard gratis in cadeauverpakking. Overigens doen we daar altijd een neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Heerlijk om te geven of te krijgen!
Specificaties
Design / afmetingen
Voor Dames
Sieraadtype Ring met steen
Materialen / stenen
Materiaal Zilver
Steensoort Topaas
Steenkleur Blauw
Opmerkingen
Garantie 1 jaar
Scroll to top