Voeg toe aan verlanglijst (Als je jouw verlanglijst wilt delen, meld je dan aan met je account)

Treasure Collection 882873 Zilveren vossestaart armband 7,2 mm

€ 125,00 Incl. BTW
Verzending in 1-3 werkdagen
Maak afspraak om te bekijken

Wil je de [product] liever eerst bekijken en passen in onze winkel in Hilversum op een moment dat het jou uitkomt? Maak dan een vrijblijvende afspraak! Wij zorgen er dan voor dat we het product in de winkel hebben, zodat je niet voor niets komt.

We vragen je hieronder om een tijdsblok voor je afspraak te reserveren. Maar het is voor ons geen enkel probleem als je wat later komt op die dag of zelfs als je een paar dagen later komt. De door jou gereserveerde producten houden we zelfs nog een week na de geplande afspraak voor je beschikbaar.

Form fields

  • iDEAL
  • Mastercard
  • PayPal
  • Klarna
  • Applepay
  • Bancontact
  • Thuiswinkelwaarborg
Beschrijving
Gun jezelf deze Treasure Collection 882873 Zilveren vossestaart armband. Dit zilveren polssieraad bestaat uit vossestaartschakels met een breedte van 7,2 millimeter. Het polssieraad is geoxideerd voor een extra laag diepte. De armband is in meerdere maten verkrijgbaar en sluit middels een stevige karabijnsluiting. Ga voor een geslaagde en smaakvolle uitstraling met dit polssieraad uit onze eigen collectie. De armband versturen we standaard gratis in cadeauverpakking. Overigens doen we daar altijd een neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Is het een cadeautje voor iemand anders? Geef dan bij de bestelling in onze webshop het adres van de ontvanger op als afleveradres, zodat het direct op het juiste adres wordt afgeleverd.
Specificaties
Design / afmetingen
Voor Heren
Sieraadtype Schakelarmband
Schakeltype Vossenstaart schakel
Breedte 7,2 mm
Gewicht 24 gram
Materialen / stenen
Materiaal Zilver
Steensoort Zonder steentjes
Opmerkingen
Garantie 1 jaar
Scroll to top