Alliance trouwringen

Alliance trouwringen

Alliance trouwringen zijn met veel zorg ontworpen. De schitterende collectie is zeer divers. Bovendien is het bij Alliance trouwringen mogelijk om de ringen zelf naar wens samen te stellen, op basis van bestaande ringen in de Alliance trouwringen collectie. Denk daarbij aan de manier van afwerking, het aantal diamanten en de breedte van de ring. Alliance heeft trouwringen in alle prijsklassen, allemaal van topkwaliteit, die zijn vervaardigd van verantwoord goud.

Oriënteren

Vrijwel elke trouwring kan bij Alliance ringen worden aangepast naargelang de technische haalbaarheid. Bij Alliance begin met je met het oriënteren op je gewenste design/model trouwringen. Van daaruit kun je bij de meeste trouwringen aanpassingen doorvoeren over de dikte van de ring, de breedte, de legering, etc. Bij elke aanpassing wordt direct het effect op de prijs duidelijk. Op die manier stel je bij Alliance zelf jullie individuele ringen samen, die wij uiteindelijk voor je kunnen bestellen. Uiteraard kunnen wij jullie daarbij adviseren. Klik op meer informatie voor inzicht in alle stappen van het bestelproces bij Treasure Juwelier.

alliance sfeer 1
alliance sfeer 2
Inspiratie: geelgouden trouwringen

Inspiratie: geelgouden trouwringen

Geelgouden trouwringen zijn de meest voorkomende trouwringen. Dat is niet voor niets! De goudgele kleur is warm en intens en blijft ideaal voor trouwringen. Dat maakt dat trouwringen in geelgoud nog steeds populair zijn. Met of zonder briljant, wel of niet bewerkt, Alliance heeft een ruime collectie geelgouden trouwringen die je online naar eigen wens kunt samenstellen! Bekijk hier ter inspiratie de geelgouden trouwringen van Alliance.

Inspiratie: witgouden trouwringen

Inspiratie: witgouden trouwringen

De collectie witgouden trouwringen van Alliance is uitgebreid en van echte topkwaliteit. De kwaliteit van het witgoud zit hem in de legering: in plaats van het veel gebruikte maar minder kwalitatieve nikkel, gebruikt Alliance veel zilver om het goud wit te krijgen. Behalve mooi wit zijn de witgouden trouwringen daardoor ook sterk antiallergisch. De witgouden trouwringen stel je bij Alliance zelf online, waarbij je zelf bijvoorbeeld de afwerking en het aantal briljanten kiest. Bekijk hier ter inspiratie de witgouden trouwringen van Alliance.

Inspiratie: bicolor trouwringen

Inspiratie: bicolor trouwringen

Bicolor trouwringen vormen een prachtige combinatie tussen twee kleuren goud. Dat zorgt voor verrassende designs en een luxe uitstraling van jullie trouwringen. Jullie bepalen zelf je eigen kleurcombinatie, waarbij je de keus hebt uit geelgoud, witgoud en roségoud. Uiteraard kun je daarnaast je bicolor trouwringen bij Alliance zelf online samenstellen qua breedte, afwerking en briljant. Bekijk hier ter inspiratie de bicolor trouwringen van Alliance.

Inspiratie: titanium trouwringen

Inspiratie: titanium trouwringen

De collectie witgouden trouwringen van Alliance is uitgebreid en van echte topkwaliteit. De kwaliteit van het witgoud zit hem in de legering: in plaats van het veel gebruikte maar minder kwalitatieve nikkel, gebruikt Alliance veel zilver om het goud wit te krijgen. Behalve mooi wit zijn de witgouden trouwringen daardoor ook sterk antiallergisch. De witgouden trouwringen stel je bij Alliance zelf online, waarbij je zelf bijvoorbeeld de afwerking en het aantal briljanten kiest. Bekijk hier ter inspiratie de titanium trouwringen van Alliance.

Stel nu gemakkelijk je eigen trouwringen samen

Ontwerp jullie eigen trouwringen en kies jullie eigen ontwerp, legering, kleur, afwerking, vorm, breedte en dikte en diamanten. Heb je hulp nodig bij het samenstellen, kom dan gerust bij ons langs. Het beste is om daar een afspraak voor te plannen, zodat we bij jullie komst voldoende aandacht aan jullie kunnen besteden. Vanaf de website van Alliance kun je de specificaties van jullie trouwringen naar ons toesturen of even opschrijven. Als we de maten van jullie ringen weten, kunnen wij ze voor jullie bestellen.

Scroll to top