Basisketting voor hanger

Basisketting voor hanger

Een basisketting voor een hanger is van zichzelf al een fraai sieraad voor jong en oud dat je dag en nacht kunt dragen. Maar vaak wordt dit soort ketting gebruikt als basis voor een hanger. We hebben diverse fraai geschakelde basiskettingen in verschillende materialen zoals goud, zilver en edelstaal. Let daarbij op de variëtiet in lengtes en soorten schakels die verkrijgbaar zijn zoals de anker, gourmet, slang en venetiaanse schakel.

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

99 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd indien geen gravure
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

99 artikelen

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Basic ketting

Basiskettingen zijn verkrijgbaar in een grote variëteit materialen en schakels. Ze worden door zowel dames als heren dagelijks gedragen in alle leeftijdscategorieën, al dan niet versierd met een fraaie hanger. Er zijn verschillende soorten schakels, zoals de jasseron met ronde schakels die in elkaar zijn verstrengeld, de meer fijne venetiaanse en de gourmet schakels. De kettingen zijn voornamelijk verkrijgbaar in zilver en 14 karaat goud, in verschillende lengtes. 
Bestel je basisketting online in onze webshop. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden. Als je je vooraf aanmeldt met je account ontvang je bij je bestelling bovendien 5% spaarbonus die je direct al bij een volgende bestelling als korting kunt inwisselen.

Geef je een basisketting cadeau?

Wil je een basic ketting cadeau geven? Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

Basiskettingen in Hilversum

Onze basiskettingen kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifiek model te bezichtigen en te kopen, check dan op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je de ketting in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top