Treasure Collection Set2049 14 karaat gouden vossenstaart schakel sieradenset 3 mm

€ 832,50 Incl. BTW
Verzending in 1-3 werkdagen
  • Hou bij het bestellen rekening met de vermelde levertijd.
  • We informeren je z.s.m. na je bestelling over de exacte leverdatum.
Maak afspraak om te bekijken

Wil je de [product] liever eerst bekijken en passen in onze winkel in Hilversum op een moment dat het jou uitkomt? Maak dan een vrijblijvende afspraak! Wij zorgen er dan voor dat we het product in de winkel hebben, zodat je niet voor niets komt.

Form fields


  • iDEAL
  • Mastercard
  • PayPal
  • Thuiswinkelwaarborg
Beschrijving

Wat een catch deze Treasure Collection Set2049 met 14 karaat gouden vossenstaartschakel sieraden. De tweedelige set bestaat uit een ZilGold collier en mooie bijpassende armband. De gouden vossenstaartschakels van de ketting en de armband met daarin een kern van zilver zijn 3 mm breed. De ketting heeft een draaglengte van 45 cm, de armband is 18.5 cm lang.

Een vossenstaartschakel, ook wel palmierschakel genoemd, is niet één schakel, maar als het ware een aaneengeregen geheel van ovale schakeltjes die in elkaar gevlochten zijn. De stijlvolle schakels vormen samen een sierlijk geheel. Door de kern van zilver zijn de 14 karaat gouden sieraden extra goed beschermd tegen deukjes. Hierdoor weet je zeker dat je lang draagplezier zult hebben van de sieraden.

Het is echt een feest om deze gouden sieraden met een hart van zilver te dragen! Is de set een cadeau voor jezelf of voor een ander? Is het om een speciale herinnering te bewaren of gewoon om jezelf eens goed te verwennen? Het maakt ons niets uit. Wij pakken de sieraden set in alle gevallen prachtig voor je in. Een feest om te geven of te krijgen!

Specificaties
Design / afmetingen
Voor Dames
Sieraadtype 3-delige sieraden set
Schakeltype Vossenstaart schakel
Diameter oorbellen 16 - 20 mm
Oorbellenmaat 20 mm
Oorbelsluiting Poussette sluiting
Gewicht Ketting is 3,2 gram, armband is 2,3 gram, oorbellen zijn 3 gram
Materialen / stenen
Materiaal Goud
Goudgehalte 14 karaat goud
Goudkleur Geelgoud
Opmerkingen
Garantie 1 jaar
Opmerkingen Armband: 18,5 cm, ketting: 45 cm
Scroll to top