Treasure Collection Set2026 14k gouden zilgold vossenstaart schakel sieradenset 4mm

€ 1.199,00 Incl. BTW
Verzending in 1-3 werkdagen
  • Hou bij het bestellen rekening met de vermelde levertijd.
  • We informeren je z.s.m. na je bestelling over de exacte leverdatum.
Maak afspraak om te bekijken

Wil je de [product] liever eerst bekijken en passen in onze winkel in Hilversum op een moment dat het jou uitkomt? Maak dan een vrijblijvende afspraak! Wij zorgen er dan voor dat we het product in de winkel hebben, zodat je niet voor niets komt.

Form fields


  • iDEAL
  • Mastercard
  • PayPal
  • Thuiswinkelwaarborg
Beschrijving

Deze smaakvolle Treasure Collection tweedelige Set2026 bestaat uit een 14 karaat gouden ZilGold ketting en armband met vossenstaartschakels. Zowel de ketting als de armband zijn verrijkt met een kern van 925 zilver. De sieraden zijn hierdoor extra goed beschermd tegen deukjes. Hierdoor weet je zeker dat je lang draagplezier zult hebben van de sieraden.

Een vossenstaartschakel, ook wel palmierschakel genoemd, is niet één schakel, maar een aaneengeregen geheel van ovale schakeltjes die in elkaar gevlochten zijn. De stijlvolle schakels vormen samen een sierlijk geheel. Het collier heeft een lengte van 40 cm en een schakelbreedte van 4 mm. De armband heeft een lengte van 19 cm en ook een schakelbreedte van 4 mm. De sieraden hebben het gewicht van massief gouden sieraden.

Alle onze sieraden van ZilGold worden gecontroleerd door de Nederlandse Waarborg en waar nodig voorzien van de wettelijk geldende keurmerken. Is de set een cadeau voor jezelf of voor een ander? Is het om een speciale herinnering te bewaren of gewoon om jezelf eens goed te verwennen? Het maakt ons niets uit. Wij pakken de sieraden set in alle gevallen prachtig voor je in. Een feest om te geven of te krijgen!

Specificaties
Design / afmetingen
Voor Dames
Sieraadtype 2-delige sieraden set
Schakeltype Vossenstaart schakel
Breedte 4 mm
Gewicht Ketting is 5,94 gram, armband is 2,85 gram
Materialen / stenen
Materiaal Goud
Goudgehalte 14 karaat goud met zilveren kern
Goudkleur Geelgoud
Opmerkingen
Garantie 1 jaar
Opmerkingen Armband: 19 cm, ketting: 45 cm
Scroll to top