Treasure Collection TC-882428G Zilveren zegelring met ruitgravure

€ 59,00 Incl. BTW
Graveren
€ 59,00 Incl. BTW
€ 59,00 Incl. BTW
Levering in 2-3 werkdagen
  • Hou bij het bestellen rekening met de hierboven vermelde levertijd.
  • We informeren je z.s.m. na je bestelling over de exacte leverdatum.
Maak afspraak om te bekijken

Wil je de [product] liever eerst bekijken en passen in onze winkel in Hilversum op een moment dat het jou uitkomt? Maak dan een vrijblijvende afspraak! Wij zorgen er dan voor dat we het product in de winkel hebben, zodat je niet voor niets komt.

Form fields


  • iDEAL
  • Mastercard
  • PayPal
  • Thuiswinkelwaarborg
Beschrijving
Prachtige ovaalvormige Treasure Collection TC-882428G zilveren zegelring met persoonlijke ruitgravure. De gerodineerd zilveren ovale graveerring heeft een breedte van 12 mm. Gerodineerd zilver is door de rhodiumlaag beter bestand tegen verkleuren en krassen. Voor extra lang draagplezier! Ontwerp je eigen creatie. Klik op de knop ‘graveren’ en voer de karakters in, die je in de ruitvorm gegraveerd wilt hebben. Dat zijn vaak initialen, maar het kunnen ook getallen of symbolen zijn zoals een hartje, kruisje of infinity-teken. Een infinity-teken staat symbool voor eeuwigheid en kracht. Creëer jouw ideale sieraad! Wij graveren het eerste karakter boven in de ruit. De andere karakters graveren we met de klok mee. Is de ring een cadeau voor jezelf of voor een ander? Is het om een speciale herinnering te bewaren, die ene vraag te stellen of gewoon om jezelf eens goed te verwennen? Het maakt ons niets uit. Wij pakken het sieraad in alle gevallen prachtig voor je in. Een feest om te geven of te krijgen! Natuurlijk is het van groot belang dat de ringmaat perfect is. Er zijn vele manieren om ringmaten te bepalen. Maar het beste is natuurlijk om even bij ons langs te gaan. Wij staan altijd voor je klaar in onze winkel in Hilversum en zorgen er graag voor dat de ring als gegoten zit. De ring is in meerdere maten verkrijgbaar.
Specificaties
Design / afmetingen
Voor Dames
Sieraadtype Zegelring
Breedte 12 mm
Gewicht 3,41 gram
Materialen / stenen
Materiaal Zilver
Opmerkingen
Garantie 6 maanden
{"store":"1","currency":"EUR","productCurrentScope":"website","displayTaxes":"2","displayWeee":"1","allowWishlist":true}
Scroll to top