4-delige sieraden sets

4-delige sieraden sets

4-delige sieraden sets bestaan doorgaans uit een halsketting met bijpassende hanger, oorsieraden en een ring of armband. Ons aanbod 4-delige sieraden sets is beperkt, maar het is natuurlijk wel de meest complete set die bij elke vrouw zorgt voor een geweldige uitstraling, ongeacht de leeftijd. Een bij elkaar passende set sieraden waarvan het materiaal, het design en de afwerking identiek zijn, geeft elke vrouw extra allure. Zeker bij feestelijke gebeurtenissen, maar ook in het dagelijkse leven. Bij de sets ontvang je bovendien ca. 10% korting ten opzichte van de afzonderlijke sieraden die je vaak ook los van elkaar kunt bestellen. Maak er een fraai en persoonlijk cadeau van met een persoonlijke gravure, die we in de ring plaatsen. Leuk om te geven, geweldig om te krijgen!

Filteren
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 60 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Sieraden sets 4-delig

De 4-delige sieradensets zijn ideaal voor elke vrouw die perfect voor de dag wil komen en niet te lang wil nadenken over welke sieraden bij elkaar passen. Met een 4-delige sieraden set weet je zeker dat je een mooi stijlvol geheel uitstraalt! Als de sieraden bij elkaar passen geeft dat extra klasse. Soms zijn de sieraden uitsluitend als set te bestellen, maar we hebben ook sets waar je de sieraden los van kunt bestellen. Dat maakt het extra aantrekkelijk om de set in één te bestellen, aangezien we die meestal met minimaal 10% korting aanbieden.

Bestel je 4-delige sieraden set online in onze webshop, meld je aan met je account en ontvang 5% spaarbonus die je direct al bij je volgende bestelling als korting kunt inwisselen. Voor 17.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden.

Geef je een 4-delige sieraden set cadeau?

Wil je een 4-delige sieraden set cadeau geven en kan er een gravure in worden geplaatst? Maak de 4-delige sieraden set dan persoonlijk en uniek en laat die door ons graveren. Geef bij de bestelling je eigen tekst op in onze shop. Wij doen er gratis cadeauverpakking omheen, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je dat graag anders wilt. Overigens doen we daar weer neutrale verpakking omheen voor de verzending, zonder ons bedrijfslogo. Leuk om te geven, schitterend om te krijgen. 

4-delige sieraden sets Hilversum

Onze collectie 4-delige sieraden sets kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. Overweeg je daar een specifieke set te bezichtigen en te kopen, check dan wel eerst even op deze pagina of we dat model op voorraad hebben. In dat geval kun je de set in onze winkel bekijken, kopen en direct meenemen. Je kunt de ring daar eventueel laten graveren. Als het een cadeau is, pakken we het in fraaie cadeauverpakking in. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!

Scroll to top