9 karaat gouden trouwringen

9 karaat gouden trouwringen

9 karaat gouden trouwringen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, voornamelijk door de opgelopen goudprijs. De 9 karaat legering bevat verhoudingsgewijs wat meer koper ten opzichte van 14 karaat goud. Wij hebben een fraai assortiment relatieringen in 9 karaat gouden van o.a. Alliance in zowel klassieke als moderne designs, al dan niet versierd met echte diamanten. Op deze pagina kun je je vast oriënteren op wat we te bieden hebben aan 9 karaat gouden trouwringen van Alliance. In onze winkel adviseren we jullie graag persoonlijk over de mogelijkheden op basis van jullie wensen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 182

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 182

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Thuiswinkel waarborg
  • Gratis graveren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL > € 50, in België > € 100
  • Gratis achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17.00 besteld en indien op voorraad, zelfde dag verzonden
  • Ruilen of retour tot 30 dagen na verzending

Trouwringen van 9 karaat goud

Gouden relatieringen zijn natuurlijk een schitterend symbool voor de bekrachtiging en uiting van je liefde en vriendschap voor elkaar, maar door de stijging van de goudprijs zijn de traditionele 14 karaat ringen flink duurder geworden. Om relatieringen zo betaalbaar mogelijk te houden, zijn ze in een 9 karaat legering beschikbaar gekomen. Aan deze legering wordt wat meer koper toegevoegd, waardoor de ring de mooie gele, warme kleur van goud behoudt.
De ringen worden op foto's weliswaar getoond in een dames- en herenvariant, maar kunnen ook besteld worden voor twee dames of twee heren. Dat is wel van invloed op de prijs, aangezien een damesring (met diamant) doorgaans duurder is dan een herenring. Als je twee damesringen bestelt wordt de set duurder dan zoals die staat aangeboden; twee herenringen zijn daarentegen goedkoper.
Zoek je die betoverende 9 karaat ringen die jullie relatie verder laat bloeien en perfect past bij jullie relatie? Kijk dan verder op deze pagina. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken in onze winkel om de ringen te komen bekijken. Dan spreken we jullie persoonlijke wensen door en kunnen we laten zien wat mogelijk is. Hou rekening met een levertijd van ca. 3-6 weken, aangezien alle ringen speciaal voor jullie op maat worden gemaakt. Op onze relatieringen zit doorgaans een garantie van 10 jaar (op de fabricage, niet op slijtage).

9 karaat gouden trouwringen in Hilversum

9 karaat gouden trouwringen kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. We adviseren jullie graag over de mogelijkheden om de ringen helemaal naar jullie wens samen te stellen, al dan niet met gravure. En ook onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom gerust langs!