Relatieringen

Relatieringen

Relatieringen online shoppen is vaak leuk om je voor te bereiden op de aankoop die toch nog meestal in de winkel plaatsvindt. Relatieringen vormen de perfecte uiting van je liefde voor elkaar. Wij hebben de meest elegante en schitterende relatieringen van Alliance, Rauschmayer, iChoose en Treasure Collection in ons assortiment opgenomen, die je afzonderlijk of als set kunt bestelllen. Prachtige modellen in het warme 14 karaat goud en het meer betaalbare 8 en 9 karaat goud, in prachtige designs die je kunt versieren met echte diamanten. Stel je liever zelf jullie ringen samen? Dat kan ook via de configurator. Traditioneel worden relatieringen natuurlijk ontworpen voor een huwelijk, maar het zijn waardevolle symbolen gebleken die ook prima in deze tijd passen als uiting of bestendiging van elke liefdesrelatie. Welk design past het beste bij jullie relatie?

Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

613 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  • Gratis cadeauverpakking
  • Gratis verzending in NL vanaf € 50
  • Gratis persoonlijke (♡) gravure
  • 30 dagen bedenktijd
Filteren
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

613 artikelen

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Relatieringen online

Relatieringen bekijk je online vooral ter oriëntatie op wat je aanspreekt om jullie relatie mee te vieren of je huwelijk mee te bestendigen. Treasure Juwelier heeft online een aantrekkelijk aanbod relatieringen zoals trouw- en vriendschapsringen van de topmerken Aller Spanninga, Alliance en iChoose, die je afzonderlijk of als set kunt bestellen. Allemaal kwaliteitsmerken die we met een hoog serviceniveau leveren, zoals je van een juwelier mag verwachten. Vier je relatie met schitterende relatieringen en laat je verrassen door onze uitstekende advies. 
Treasure Juwelier is officieel dealer van Aller Spanninga, Alliance en iChoose. Na je online oriëntatie kun je natuurlijk het beste een afspraak maken in onze winkel om de ringen in het echt te bezichtigen. Dan spreken we ook graag jullie persoonlijke wensen door en kunnen we laten zien wat mogelijk is. Om het nog persoonlijker en helemaal af te maken kun je de ringen bij ons laten graveren met je eigen tekst. Als graveerspecialist doen wij dat graag en met de hoogst denkbare kwaliteit. Hou wel rekening met een levertijd van ca. 3 weken, aangezien alle ringen speciaal voor jullie worden gemaakt.

Trouwringen HILVERSUM

De trouwringen kun je in het echt bewonderen in onze winkel in Hilversum. We adviseren jullie graag over de mogelijkheden om de ringen helemaal naar jullie wens samen te stellen, al dan niet met gravure. En ook in onze winkel kennen we een bonussysteem. Kom dus gerust langs!

Scroll to top